Is je hond er een van het type top atleet? Een viervoeter die het liefst de hele dag rent, speelt en werkt? Zo’n hond verdient een extra rijke maaltijd van Sam’s Field. Om z’n energie én z’n gezondheid op pijl te houden.

Niet elke hond is even actief. Maar heb je een viervoeter die, door ras of aanleg, net zo actief is als een top atleet? Dan is het goed om zijn voer op dat actieve leven aan te passen.

Natuurlijk is een gezonde, volwaardige maaltijd belangrijk voor elke hond. Maar heb je een kwispelaar die graag werkt voor de baas, een super actief karakter heeft, of  een sport als agility, jagen of speuren doet, dan is het goed om te kiezen voor een extra rijke voeding.

Voldoende brandstof

Als je hond veel rent en speelt, verbruikt hij ook veel energie.  En is dat energieverbruik hoger dan wat z’n lichaam uit het voer kan halen, dan kan gewichtsverlies het gevolg zijn. Met alle mogelijke gevolgen voor de gezondheid van je dier. Kies daarom voor brokken die voldoende brandstof bieden. Zodat de energie én het energieverbruik van je hond in balans zijn.

Rijk en licht verteerbaar

Sam’s Field 4300 Power is een complete maaltijd voor atleten van honden. Licht verteerbaar door de verse kip die erin zit. Maar die kip biedt meer dan voldoende proteïnen en gezonde vetten om te zorgen voor balans te bij het energieverbruik door alle activiteiten van je hond.

null

Voordelen Sam's Field

Sam's Field 4300 Power is een complete en gezonde voeding voor jouw hond. Daarnaast helpt het de spijsvertering en is het goed voor de weerstand van je sportieve viervoeter!

Vitaminen uit groenten en fruit

De brokken van Sam’s Field 4300 Power  zijn niet alleen rijk aan vlees: ze zitten ook boordevol groente en fruit. Belangrijke ingrediënten, die zorgen dat de weerstand optimaal blijft. Om een gezonde spijsvertering te ondersteunen is het voer vezelrijk.

Rijk gevuld, maar laag in graan

Voor elke sporthond hapt Sam’s Field 4300 Power heerlijk weg. Het heeft dan ook een heerlijke smaak door al het verse vlees en de groenten en fruit die erin zitten. Maar liefs 75 procent. Graan zit er daarentegen nauwelijks in. Zo gaat het de kans op voedingsintolerantie tegen.

null

Wist je dat?

Deze voeding voor je sportieve hond is laag in graan en bestaat voor 75% uit verse kip, groenten en fruit. Lekker én gezond!
BESTEL SAM'S FIELD IN DE WEBSHOP