Sam’s Field natuurlijk kittenvoer is samengesteld voor een levenslange goede gezondheid en heeft verschillende varianten voor alle levensfases en behoefte van jouw kitten. Sam’s Field kattenvoer is exclusief verkrijgbaar bij Pets Place. In dit artikel lees je alles over Sam’s Field kittenvoer. Daarnaast is er voer samengesteld voor volwassen katten en senior katten.

Kittenvoer

Sam’s Field kittenvoer geeft je kitten alles wat hij nodig heeft voor de beste start. Deze volledige voeding bevordert een gezonde ontwikkeling van spieren, botten en vitale functies en is graan- en maisvrij. Dit kittenvoer bevat kip (48%), groente en fruit die zorgen voor een goede gezondheid.

BESTEL SAM’S FIELD KITTENVOER IN ONZE WEBSHOP

De ingrediënten in Sam’s Field kattenvoer

Sam’s Field kattenvoer bevat goed verteerbare eiwitbronnen die onmisbaar zijn voor een optimale gezondheid. Naast vlees bevat Sam’s Field natuurlijk kittenvoer ook andere ingrediënten voor een optimale voeding:

  • Gedroogde appel; essentiële bron van vezels voor de spijsvertering
  • Wortel; natuurlijke bron van vitaminen, mineralen en vezels
  • Zalmolie; natuurlijke bron van omega 3&6 verzuren voor een gezonde vacht
  • Tomaat; bron van Lycopeen, krachtige antioxidant
  • Kamille; plantaardige bron van antioxidanten, vermindert ontsteking

Kattenvoer van Sam’s Field is exclusief verkrijgbaar bij Pets Place. Jouw kat zal er gek op zijn. Ga snel naar een Pets Place winkel bij jou in de buurt of bestel gemakkelijk online.

BESTEL SAM’S FIELD KATTENVOER IN ONZE WEBSHOP