Sam’s Field Senior natuurlijk kattenvoer is een caloriearme voeding voor gewichtscontrole en helpt het voorkomen van overgewicht. Lees meer over Sam’s Field kattenvoer voor oudere katten.

Natuurlijk kattenvoer van Sam’s Field is samengesteld voor een levenslange goede gezondheid en heeft verschillende varianten voor alle levensfases en behoefte van jouw kat. In dit artikel lees je alles over Sam’s Field voeding voor senior katten. Daarnaast is er voer samengesteld voor kittens en volwassen katten.

Oudere katten zijn nou eenmaal wat minder actief. Sam’s Field Senior kattenvoer is een caloriearme voeding voor gewichtscontrole en helpt het voorkomen van overgewicht. Deze voeding is gemaakt met 35% kalkoen, rijst en 15% vers bereide kip. Kalkoen is caloriearm en zeer goed verteerbaar. De verhouding van mineralen die in dit kattenvoer wordt gebruikt draagt bij aan gezonde nieren en urinewegen. Sam’s Field Senior is een goede en gezonde keuze voor jouw oudere kat.

De ingrediënten in Sam’s Field kattenvoer

Sam’s Field natuurlijk kattenvoer bevat goed verteerbare eiwitbronnen die onmisbaar zijn voor een optimale gezondheid. Naast vlees bevat het kattenvoer ook andere ingrediënten voor een optimale voeding:

  • Gedroogde appel; essentiële bron van vezels voor de spijsvertering
  • Wortel; natuurlijke bron van vitaminen, mineralen en vezels
  • Zalmolie; natuurlijke bron van omega 3&6 verzuren voor een gezonde vacht
  • Tomaat; bron van Lycopeen, krachtige antioxidant
  • Kamille; plantaardige bron van antioxidanten, vermindert ontsteking

Kattenvoer van Sam’s Field is exclusief verkrijgbaar bij Pets Place. Jouw kat zal er gek op zijn. Ga snel naar een Pets Place winkel bij jou in de buurt of bestel gemakkelijk online.

BESTEL SAM'S FIELD ONLINE