Sam’s Field hondenvoer is in korte tijd enorm populair geworden, dit mede door de topkwaliteit van ingrediënten en de goede voedingsstoffen. Katten kunnen natuurlijk niet achterblijven en daarom is er nu ook een lijn kattenvoer ontwikkeld. Deze voeding is samengesteld voor een levenslange goede gezondheid en heeft verschillende varianten voor alle levensfases en behoefte van jouw kat. Sam’s Field kattenvoer is exclusief verkrijgbaar bij Pets Place. In dit artikel lees je alles over het natuurlijke kattenvoer van Sam’s Field voor de volwassen kat. Daarnaast is er voer samengesteld voor kittens en senior katten.

Voeding voor volwassen katten

Sam’s Field kattenvoer voor de volwassen kat is verkrijgbaar in de smaken kip, vis, sterilised en delicious wild.

Sam’s Field adult kip

In deze variant zit maar liefst 48% kip en samen met het fruit en de groenten biedt deze voeding een goede verteerbaarheid en genoeg dierlijke vetten. Kip is goed verteerbaar en gezond voor de ontwikkeling van spieren en botten.

Sam’s Field adult Vis

Dit kattenvoer bevat 25% witvis en 18% vers bereide zalm. In combinatie met het fruit, de groenten en de omega 3&6 vetzuren helpt deze voeding bij een gezonde huid en een glanzende vacht. Witvis is een bron van omega 6 vetzuren welke goed zijn voor een gezonde huid en vacht.

Sam’s Field Sterilised

Omdat katten die gesteriliseerd zijn vaak gevoeliger zijn voor overgewicht is bij deze voeding rekening gehouden met de calorieën. Deze voeding bevat 42% kip, fruit en groenten. De uitgekiende hoeveelheid mineralen zorgen voor gezonde urinewegen en het voorkomen van nier- en blaasstenen.

Sam’s Field Delicious Wild

Is jouw kat een kieskeurige eter? Dan is deze variant geschikt voor jouw kat. Deze voeding is gemaakt op basis van maar liefst 35% eend, rijst en 15% vers bereide kip. Een perfecte combinatie voor jouw kieskeurige kat. Eend is een goede energiebron, het herstelt het energieniveau en heeft een uitstekende smaak.

De ingrediënten in Sam’s Field kattenvoer

Sam’s Field kattenvoer bevat goed verteerbare eiwitbronnen die onmisbaar zijn voor een optimale gezondheid. Naast vlees of vis bevat Sam’s Field natuurlijk kattenvoer ook andere ingrediënten voor een optimale voeding:

  • Gedroogde appel; essentiële bron van vezels voor de spijsvertering
  • Wortel; natuurlijke bron van vitaminen, mineralen en vezels
  • Zalmolie; natuurlijke bron van omega 3&6 verzuren voor een gezonde vacht
  • Tomaat; bron van Lycopeen, krachtige antioxidant
  • Kamille; plantaardige bron van antioxidanten, vermindert ontsteking

Sam’s Field kattenvoer is alléén verkrijgbaar bij Pets Place. Jouw kat zal er gek op zijn. Ga snel naar een Pets Place winkel bij jou in de buurt of bestel gemakkelijk online.

BESTEL SAM’S FIELD KATTENVOER IN ONZE WEBSHOP