Hoe werkt de Seresto halsband?

De twee werkzame stoffen worden via de band verspreid over de huid en de vacht van je kat. De band werkt zowel afwerend als dodend tegen teken. Hiernaast beschermt Seresto tegen de ontwikkeling van vlooienlarven en kan het ingezet worden als behandeling van luizenbesmetting (Trichodectes canis).

Baasjes zijn enthousiast over Seresto

Uit onderzoek van Bayer is gebleken dat de honden- en katteneigenaren die Seresto gekocht hebben, zeer tevreden zijn over de halsband. 90% van de gebruikers zou Seresto opnieuw kopen en zelfs aanbevelen bij andere honden- en katteneigenaren.*

* Research enquête uitgevoerd door Skopos Strategic namens Bayer Animal Health. Overzicht van huisdiereigenaren uitgevoerd in Duitsland, Frankrijk, Italië en Hongarije. Eigenaars hond n = 368. Eigenaars kat n = 139. Oktober 2012. BAH Data on file.

Seresto is veilig en effectief

De dosering van de werkzame stoffen van Seresto is dermate laag dat het veilig is voor de gezondheid van mens en dier. Verder is de band ontworpen om gevaar voor verstikking / verwurging te voorkomen: Mocht je kat vast komen te zitten, dan zal de gesp op tijd loskomen. Er is tevens een breekpunt in de band aangebracht voor extra veiligheid.

BESTEL DE SERESTO BAND VOOR JE KAT ONLINE