Wist je dat bij Pets Place een smaakgarantie geldt op verschillende soorten hondenvoer en kattenvoer? Dat betekent dus dat als jouw hond of kat het voer niet lekker vindt, jij je geld terug krijgt! Onze Pets Place medewerker legt uit hoe de smaakgarantie werkt in onderstaande video!

Smaakgarantie

Honden en katten zijn soms kieskeurige eters en dat is best vervelend. Je wilt natuurlijk dat je huisdier geniet van zijn dagelijkse portie voer. Bij Pets Place & Boerenbond kan je het voer terugbrengen en omwisselen voor een smaak of variant die wel wordt gegeten. Het geld wordt teruggegeven wanneer jouw hond of kat zijn voeding niet eet. Dit heet de Pets Place smaakgarantie.

De smaakgarantie geldt voor de merken: Sam’s Field, Wellness Core en Pets Place voer. Kom binnen 3 weken met de zak voer terug naar de winkel en neem de kassabon mee. De zak moet natuurlijk wel nog minimaal halfvol zijn. De smaakgarantie geldt alleen voor de kleinste verpakkingen van de geselecteerde merken.

Voer online gekocht?

Heb jij het voer online gekocht? Dit is geen enkel probleem. Ga met je aankoopbewijs en de zak voer naar de Pets Place winkel en het wordt voor jou geregeld.

null

Meer informatie

Wil jij nog meer informatie over de Pets Place smaakgarantie?  Klik dan hier.