We zijn continue bezig om ons assortiment te vernieuwen en te verbeteren. Hiermee proberen we aan alle eisen en wensen van honden en hun eigenaren te voldoen. Omdat sommige honden geen gluten kunnen eten, heeft Smølke gluten- en graanvrij hondenvoer. Wil je meer weten over dit speciale voer voor je hond? We leggen het voor je uit in dit artikel.

Licht verteerbaar hondenvoer

De granen die verwijderd worden uit het hondenvoer, worden vervangen door andere ingrediënten. Het kan vervangen worden door bijvoorbeeld vlees, vis, groenten, fruit of aardappel. Hierdoor wordt het hondenvoer net zo voedzaam en smakelijk als voer met graan, maar is het licht verteerbaar voor je hond.

Graanvrij = Glutenvrij

Net als mensen, kunnen er dieren zijn die niet tegen gluten kunnen. Helaas zit gluten in veel producten. Gluten is de naam van een groep eiwitten die worden aangetroffen in het endosperm van granen, zoals tarwe. Het eiwit van tarwe bestaat voor ongeveer 80% uit gluten. Dus wanneer een product graanvrij is, betekent dit automatisch ook dat het glutenvrij is.

Voor welke honden is dit voer geschikt?

Doordat graanvrij hondenvoer zo goed te verteren is, is deze voeding geschikt voor iedere hond, van elk ras en van elk formaat. Ondanks de grote verschillen in uiterlijk is de vertering van elke hond immers precies hetzelfde! Dit voer sluit daarnaast beter aan bij het dieet van honden met een overgevoeligheid voor gluten, een gevoelige spijsvertering. Door de smakelijkheid van het voer, is het voer ook voor kieskeurige eters geschikt.

null

Ook voor puppy's!

Smølke Graanvrij is er ook voor puppy's! Heeft je pup een overgevoeligheid voor gluten of is hij erg kieskeurig? Bekijk dan de Smølke Graanvrij voeding voor puppy's in onze webshop.

Smølke bij Pets Place

Bij Pets Place kan je Smølke Graanvrij bestellen. Dit voer van Smølke bevat kip als hoofdingrediënt en daarnaast smakelijke en goed verteerbare ingrediënten als lam, MSC gekeurde vis en eieren. Smølke Graanvrij is verkrijgbaar voor je puppy en volwassen hond.

BEKIJK AL HET SMOLKE VOER ONLINE