Kittens hebben enorm veel energie, ze willen lekker spelen en moeten nog flink groeien. Je kan je voorstellen dat daar kittenvoer voor nodig is. Op deze manier kan jouw kitten opgroeien tot een mooie een gezonde volwassen kat.

Voer voor je kitten

Omdat kittens een verhoogde energiebehoefte hebben en nog flink moeten groeien hebben ze andere voedingsstoffen nodig dan volwassen katten. Smølke kittenvoer bevat al deze ingrediënten. In het voer worden hoogwaardige eiwitten gebruikt in combinatie met andere ingrediënten. De voeding is daardoor gemakkelijk verteerbaar voor je kitten.

Ook bevat het kittenvoer extra beta-glucanen om het kwetsbare immuunsysteem van je kitten extra te ondersteunen. De botten van je kitten moeten natuurlijk flink groeien tot een volwassen skelet en de kleine scherpe tandjes worden gewisseld voor een volwassen gebit. De combinatie van fosfor en calcium helpt bij die ontwikkeling van het skelet en het gebit.

Volledige voeding

Het kittenvoer van Smølke bevat geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Daarnaast bevat het voer geen toegevoegde suikers. Het voer bevat onder andere 21% kip en 9% vis van het MSC keurmerk. Het MSC keurmerk wil zeggen dat de vis die gebruikt wordt in het voer afkomstig is van goed beheerde en duurzame visserij.

Bekijk hier het kittenvoer van Smølke