Een goede kwaliteit ruwvoer is voor veel paarden voldoende. Dit geldt zeker voor de behoeftes aan energie en eiwit. Wat paarden vaak te weinig binnen krijgen zijn vitaminen, mineralen en sporenelementen. Mineralenbikkels van Subli vullen dit tekort aan voedingsstoffen aan.

Wat zijn Subli Mineralenbikkels?

Subli Mineralenbikkels zijn volledig voer voor paarden die al beschikken over goed ruwvoer en/of weidegang en weinig of geen werk verrichten. De Subli Mineralenbikkels zijn grote brokken (10 mm) die je in de voerbak voert of op de grond in de wei.

Welke hoeveelheid moet je voeren?

Naar advies voer je 30 tot 100 gram Subli Mineralenbikkels per 100 kg lichaamsgewicht van het paard. Je geeft dit ter aanvulling van goed ruwvoer en/of weidegang. Het paard krijgt hiermee slechts 145 gram aan zetmeel en suikers binnen. Voor dezelfde hoeveelheid aan vitaminen en mineralen krijgt een paard hiermee zeer weinig zetmeel en suiker binnen.

null

Suiker en zetmeel

Wanneer een paard veel suiker en zetmeel binnenkrijgt, neemt de kans op gezondheidsklachten toe en zal het paard sneller dik worden.

Met Subli Mineralenbikkels zal je paard voldoende belangrijke vitamines, mineralen en sporenelementen binnenkrijgen.

BESTEL SUBLI MINERALENBIKKELS IN ONZE WEBSHOP