Voer en snacks van Supreme

Het merk Supreme heeft verschillende voedingslijnen, zoals de Tiny Friends Farm lijn en de Science Selective lijn. Dit zijn volledige voedingen voor konijnen en knaagdieren. Ook zit daar een heerlijke lijn bij voor de konijnen en knaagdieren die houden van snacks, namelijk de Supreme Selective Naturals snacks.

Supreme Selective Naturals snacks

Alle snacks van Supreme Selective Naturals zijn geschikt voor konijnen, cavia’s, chinchilla’s en degoes. De snacks bevatten natuurlijke ingrediënten maar geen toegevoegde suikers en geen kunstmatige kleurstoffen. De snacks hebben een hoog vezelgehalte, vezels zijn nodig voor een goede darmwerking en voor de slijtage van het gebit. Bij knaagdieren groeit het gebit namelijk hun hele leven door.

De verschillende varianten & smaken

De knaagdier- en konijnensnacks zijn er in 4 heerlijke smaken en zijn gemaakt in de bakkerij van Supreme Petfoods. De 4 varianten zijn:

Supreme voedingen en snacks

Alle voedingen en snacks van Supreme zijn gebaseerd op wetenschappelijk bewezen voedingsbehoeften van de kleine huisdieren. Een gegarandeerd hoog vezelgehalte in alle producten. Je wilt immers jouw knaagdier of konijn goede voeding geven.

Bekijk hier Supreme snacks online!