Versele-Laga Nature Re-balance

Konijnen, cavia’s en chinchilla’s die in huis worden gehouden, zijn meestal iets minder actief. Minder bewegen, betekent ook meer kans op minder goede darmactiviteit, meer kans op overgewicht en meer kans op de vorming van haarballen in de maag en het darmstelsel. Voor deze knaagdieren heeft Versele-Laga een speciale voeding gemaakt: Versele-Laga Nature Re-balance. Dit knaagdierenvoer en konijnenvoer heeft een aantal voordelen. In dit artikel lees je er alles over!

No Grains

Doordat er geen granen in zitten, zorgt dit voor de vermindering van zetmeel, met een positief effect op de darmactiviteit.

Light Formula

Veel van deze herbivore diertjes eten de hele dag door. Daarom is het belangrijk om ze een dieet te laten volgen met een lager energie- en zetmeelgehalte, gecombineerd met ruim voldoende voedingsvezels.

Anti Hairball

De specifieke samenstelling van de natuurlijke vezels in deze voeding vermindert de kans op vorming van haarballen in de maag en het darmstelsel. Zeker voor langharige dieren is dit een extra aandachtspunt.

Versele-Laga Nature Re-balance is beschikbaar voor: cavia’s, chinchilla’s en konijnen.

BEKIJK VERSELE-LAGA NATURE RE-BALANCE IN ONZE WEBSHOP