De Versele-Laga Nature lijn bestaat niet alleen uit een hoge kwaliteit konijnen- en knaagdierenvoer, maar ook uit hoogwaardige en gezonde snacks en timothyhooi! Oftewel, genoeg gezonde verwennerijen voor jouw dier! Wij zullen de Nature-lijn hieronder toelichten.

Versele-Laga Nature voeding

De Nature voeding bestaat uit een mengeling tussen verschillende zaden, vezels en gedroogde groenten. Dit zorgt voor een smakelijke en volledige voeding die een gezonde spijsvertering stimuleert. Bovendien is het voer graanvrij. Op deze manier voer je je konijn of knaagdier een gezonde voeding die helemaal aansluit op de voedselbehoefte van je dier.

Natuurlijk bestaat er een Nature voervariant voor alle soorten knaagdieren. Speciaal voor hamsters en omnivore knaagdieren bestaat er een graan- en eiwitrijke mengeling. Hierdoor krijgt je dier alles binnen wat hij van nature nodig heeft. Bovendien is het voer nog eens enorm smakelijk voor je knager!

 

Versele-Laga Nature Fibrefood

Fibrefood was voorheen de Re-Balance variant. Dit is een frisgroene mengeling dat volop Timothyhooi bevat. Daarnaast heeft het een fijne selectie aan ingrediënten voor moeilijke eters en voor knaagdieren en konijnen die net even wat extra zorg nodig hebben!

Versele-Laga Nature Timothy Hay

Timothy hooi is een hooisoort die een hoog percentage vezels bevat. Dit is bevordelijk voor de spijsvertering van jouw knaagdier of konijn. Het heeft daarnaast een heerlijke geur die je knaagdier aanzet tot het eten hiervan. Ook bestaat er een variant waaraan er een selectie van kleurrijke groenten is toegevoegd. Dit zal je dier nog meer stimuleren om hooi te eten.

null

Wist je dat?

Timothyhooi ideaal is voor konijnen of knaagdieren die lastige hooi-eters zijn? Dit komt omdat het een smakelijke geur bevat. Ook bestaan er varianten waaraan gedroogde groenten zijn toegevoegd! Hierdoor wordt het hooi nog aantrekkelijker!

Hooi moet ook altijd onbeperkt aanwezig zijn voor je konijn of cavia. Zorg dat je je hooi hygiënisch aanbied! Dit kun je perfect doen door gebruik te maken van een hooiruifje.

Versele-Laga Nature snacks

Met snacks kun je je knaagdier of konijn lekker verwennen. Het is uiteraard wel belangrijk dat je de snacks gezond zijn. De Nature snacks zijn een gezonde aanvulling voor het dagelijkse dieet. Ook kunnen ze gebruikt worden om de band tussen het baasje en dier te versterken!

null

Verrijking

Je kunt de snacks zo uit de hand geven, maar je kunt er ook voor kiezen om de snacks in een snackbal of in een snuffelmat te stoppen. Hierdoor zullen ze langer bezig zijn en stimuleer je verrijking.

Je kunt het dieet van je konijn of cavia ook aanvullen met kleine hoeveelheden groente en fruit. Klik hier om te kijken welke soorten je aan je dier mag geven!

Heb je een omnivoor? Dan kan je gedroogde meelwormen voeren als aanvullend dieet!

BESTEL VERSELE-LAGA NATURE IN DE WEBSHOP