Versele-Laga vogelsnacks

Versele-Laga heeft een uitgebreid assortiment aan snacks zoals sticks, biscuits, trosgierst en lekkere mixen. Wist je dat snacks belangrijk zijn voor je vogel? Omdat vogels graag bezig zijn kunnen ze zich snel vervelen met alleen een kooi en een speeltje. Af en toe een stengetje trosgierst bijvoorbeeld helpt de verveling al tegen te gaan.

Afwisseling van de dagelijkse voeding

Ook zijn snacks goed voor de afwisseling van de dagelijkse voeding. De vogelsnacks worden bereid met verse groenten en fruit. Deze ingrediënten worden direct na het oogsten verwerkt waardoor de smaak en de verteerbaarheid hoog blijft. Ook worden bij alle snacks extra Vitaminen, Aminozuren en Mineralen toegevoegd. De speciale 100% guaranteed freshness verpakking van Versele-Laga zorgt voor optimale versheid, smaak en vitamine.

Van parkiet tot papegaai

Voor elke vogel heeft Versele-Laga verschillende soorten gemaakt. Een parkiet eet namelijk andere zaden dan een papegaai of een kanarie. Snacks geven aan je vogel zal ook de band tussen mens en dier versterken. Verse snacks stimuleren namelijk de conditie en de vitaliteit.

null

Verveling tegengaan

Snacks helpen verveling tegengaan bij je vogel. Zo kan je de snacks op verschillende plekken in de kooi hangen zodat je vogel op overal wat lekkers kan eten.
BEKIJK ALLE VERSELE-LAGA VOGELSNACKS