Met behulp van het uitgebreide assortiment Felix snacks kan je nu nog meer liefdevolle en ondeugende momenten meemaken met je kat.

Felix Party Mix snacks

Felix Party Mix bevat een onweerstaanbare, kleurrijke mix van snacks vol van verleidelijke aroma’s, heerlijke smaken en aantrekkelijke texturen. De snacks bevatten eiwitten, vitamines en Omega 6 vetzuren die je kat helpen om gezond en gelukkig door het leven te gaan.

Elk zakje is gevuld met 60 gram aan snacks. Er zijn 5 verschillende smaken te koop:

FELIX Party Mix Snacks Cheese met de smaak van Cheddar-, Gouda- & Edammer kaassmaak
FELIX Party Mix Snacks Picnic Snacks met de smaak van Kip-, Kaas- & Kalkoensmaak
FELIX Party Mix Snacks Seaside met de smaak van Zalm-, Koolvis- & Forelsmaak
FELIX Party Mix Snacks Original met de smaak van Kip-, Lever- & Kalkoensmaak
FELIX Party Mix Dairy Delight snacks met de smaak van lekkere melk, heerlijke yoghurt en fijne kaas.

null

Lactose?

Lactose is de stof in zuivelproducten die bij katten een negatief effect op de spijsvertering heeft. Daarom is Felix Party Mix Dairy Delight snacks speciaal samengesteld zodat het lactosegehalte van de snacks laag is. Zo hebben de snacks alsnog de heerlijke melk smaak die katten zo lekker vinden maar heeft het geen negatief effect op de spijsvertering.

Felix Crispies snacks

Daarnaast zijn er ook nog heerlijke Crispies snacks. Verras je kat keer op keer met een smakelijke, knapperige snack, met de spannende combinatie van heerlijke smaken, vormen en kleuren in elke verpakking!

Felix Crispies bevat eiwitten, vitamines en Omega 6 vetzuren die je kat helpen om gezond door het leven te gaan. Voel je goed als je je kat verwent met deze snacks. De snacks zijn luchtig en hebben een unieke lichte en knapperige textuur om je kat elke dag te verwennen. De snacks zijn te verkrijgen in zakjes van 45 gram in de smaakvariatie met Zalm en Forelsmaak of de variant met Rund en Kipsmaak.

BEKIJK ALLE FELIX SNACKS IN DE WEBSHOP