Je geeft je hond alle liefde en wilt hem of haar graag verwennen of belonen met een gezonde traktatie. Met de verantwoorde snacks van Vitakraft is dat wel heel makkelijk!

Vitakraft hondensnacks

Verwen je dier eens met de heerlijke Beef Stick of Treaties bits van Vitakraft. Deze snacks zijn suikervrij en bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakversterkers.

Beef Stick

De Vitakraft Beef Stick is een vleesstick waar je hond dol op zal zijn. De Beef Stick is beschikbaar in vier smaken met een extra hoog gehalte aan vers vlees. Het is niet alleen lekker maar ook nog gezond! Daarnaast stimuleert het ook het kauwen en houdt de snack de kaken van je hond gezond. De Beef Stick is een verantwoorde lekkernij.

BESTEL VITAKRAFT BEEF STICK IN ONZE WEBSHOP

Treaties Bits

Vitakraft Treaties Bits zijn overheerlijk gevulde vleeshapjes in de smaken bacon-kip en leverworst. De snack is lichtgebakken in eigen oven en bevat meer dan 70% vers vlees. De Treaties Bits zitten in een handig hersluitbaar zakje en blijven hierdoor langer zacht en smakelijk. Perfect om te gebruiken als beloning bij het trainen of als snel tussendoortje.

BESTEL VITAKRAFT TREATIES BITS IN ONZE WEBSHOP