Vitakraft kattensnacks

Geef je kat extra liefde met de kattensnacks van Vitakraft. Deze gezonde snacks zijn ideaal als tussendoortje of gewoon als lekkere traktatie. De overheerlijke Cat Yums, Cat-Stick Mini en Liquid Snack bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakversterkers. Lekker en verantwoord!

Cat Yums

De Vitakraft Cat Yums zijn verrassend zachte hapjes met een heerlijke smaak van zalm, leverworst of kaas. Een verantwoorde en lekkere snack met meer dan 70% vlees of vis. De Yums zijn ook geschikt voor kittens vanaf ongeveer 8 à 10 weken.

Bekijk Yums in onze webshop

Cat-stick mini

De Vitakraft Cat-Stick Mini zijn vleessticks die je gemakkelijk in kleine stukjes kunt breken. Cat-Stick Mini bevat maar liefst 80% vlees of vis en is in verschillende smaken verkrijgbaar. Je kat zal er gek op zijn. De sticks zijn apart verpakt zodat je gemakkelijk kleine porties kan gebruiken terwijl het vers blijft.

Ook je kitten die al normaal kattenvoer kan verdragen mag je kleine porties Vitakraft Cat-Stick Mini geven. Dit is ongeveer vanaf 8 á 10 weken.

Bekijk de Vitakraft Cat-Stick Mini in onze webshop

Liquid Snack

Vitakraft Liquid Snack is een heerlijke pasta met een aantrekkelijke geur. De vloeibare pasta bevat veel vocht wat goed is voor alle katten. Veel katten zijn van nature slechte drinkers en met Liquid Snack krijgen ze makkelijk wat extra vocht binnen! Vitakraft Liquid Snack is een snack met zeer hoge acceptatie, ook door moeilijke eters.

Deze vloeibare snack is ook super handig om te gebruiken bij het geven van medicijnen. Meng het door het voer en je kat kan de medicijnen gemakkelijk oplikken. Naast dat Vitakraft Liquid Snack ontzettend lekker is, is de snack suikervrij, caloriearm en zijn er geen kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakversterkers gebruikt.

null

Kattenijsje voor de warme dagen

Maak een heerlijk kattenijsje door de Liquid Snack in de vriezer te leggen. Lekker verkoelend voor op warme dagen. Je kat zal er gek op zijn!
Bekijk de Vitakraft Liquid snack in onze webshop