Wil je je knaagdier iets bieden wat hij het liefst doet, namelijk knagen? En wil je tegelijkertijd een verantwoord tussendoortje geven? Kies dan voor Vitakraft snacks!

Vitakraft knaagdierensnacks

Je knaagdier verwennen doe je vanuit je hart, met heel veel liefde en de beste snacks. Verwen jouw knaagdier met heerlijke en verantwoorde snacks van Vitakraft. Deze zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, voor veel knaag- en knabbelplezier!

Kräcker

Onmisbaar in het knaagdierenverblijf: de Vitakraft Kräcker! Deze verantwoorde snack is drie keer in de oven gebakken waardoor je knager extra zijn best moet doen om de natuurlijke ingrediënten van het houten stokje af te knabbelen. Dit draagt bij aan een goede tandslijtage.

Vitakraft Kräckers zijn precies afgestemd op de voedingsbehoefte van de verschillende knaagdieren. Ze zijn rijk aan rasspecifieke ingrediënten, waardoor de voeding niet eenzijdig beperkt is tot maïs en granen. Er zijn veel verschillende smaken Kräckers, zoals honing, groente & tijm, noten, bosbessen, popcorn en combinaties hiervan.

  • Heerlijk als tussendoortje of verwennerij!
  • Verkrijgbaar in diverse smaken
  • Geschikt voor alle knaagdieren
Bekijk Vitakraft Krackers in de webshop

Carotties

Carotties bieden belangrijke voedingsstoffen voor je knaagdier. Ze zijn gemaakt van sappige wortels en heerlijk graan en zijn verrijkt met essentiële vitaminen en mineralen. Naast dat Carotties ontzettend lekker zijn, is deze snack suikervrij en zijn er geen kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakversterkers toegevoegd.

  • Ideaal als tussendoortje of gewoon als verwennerij!
  • Geschikt voor alle knaagdieren
Bekijk Vitakraft Carotties in onze webshop

Drops

Vitakraft Drops zijn kleine traktaties voor knaagdieren. Ze worden geproduceerd volgens suikervrij recept en zonder toevoeging van kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakversterkers.

  • Perfect als tussendoortje of verwennerij!
  • Verkrijgbaar in diverse smaken
  • Geschikt voor alle knaagdieren
Bekijk Vitakraft Drops in onze webshop