Natuurlijk wil je alléén het beste voor je hond. Maar er zijn tegenwoordig zo veel verschillende merken, wat is het verschil nou precies? In dit artikel bespreken we het hondenvoer van VITALstyle.

Over VITALstyle

VITALstyle is een merk dat zich erg bezig houdt met duurzaam ondernemen. Dit houdt in dat ze zich focussen op de natuurlijke processen van het voeden van je dier, zonder dit te verstoren. Het onderscheidt zich vooral van anderen door gebruik te maken van veel verschillende kruiden. Deze kruiden ondersteunen o.a. de stimulering van het aanmaken van spijsverteringssappen. Ook ondersteunen ze de lever- en nierfunctie van je hond. Dit verbeterd dus de stofwisseling en helpt bij een goede afvoer van afvalstoffen. Naast kruiden maakt VITALstyle ook gebruik van bomen en algen.

 

Het droogvoer van VITALstyle

Er zijn verschillende soorten droogvoer geproduceerd voor verschillende soorten honden. Ze proberen de spijsvertering bewust uit te dagen om een ideale spijsvertering te realiseren. Aan elke soort hondenvoer is een groot aantal verschillende soorten kruiden toegevoegd. Ieder kruid heeft een eigen functie, wat de algemene kwaliteit van het hondenvoer verbeterd.

null

Puur en eerlijk

Het hondenvoer van ECOstyle bevat geen kunstmatig toegevoegde geur-, kleur-, en conserveringsmiddelen. De houdbaarheid van dit voer komt voornamelijk door het gebruik van kruiden en vitamine E.

Het hondenvoer bevat een iets lager eiwitgehalte, maar dit wordt gecompenseerd door de kwaliteit van het gebruikte eiwit. Daarnaast bevat het voer ook veel vezels, zodat de spijsvertering wordt gestimuleerd.

VITALstyle heeft de volgende soorten hondenvoer:

Heeft jouw hond last van een voedselallergie of een voedingsintolerantie? VITALstyle heeft speciaal voor deze honden een aparte variant gemaakt. Klik hier om meer over deze varianten te lezen!

Heeft jouw hond last van een voedselallergie of een voedingsintolerantie? VITALstyle heeft speciaal voor deze honden een aparte variant gemaakt. Klik hier om meer over deze varianten te lezen!

VITALstyle voor honden met een voedselallergie of voedingsintolerantie

Het natvoer van VITALstyle

Naast het droogvoer heeft VITALstyle ook een breed assortiment aan natvoer voor honden. Dit natvoer heet VitaalVlees en bestaat uit blikken van 400 gram die uit verschillende eiwitbronnen bestaan. Deze blikken bestaan voornamelijk uit goede kwaliteit eiwit, maar bevatten ook kruiden die een positieve impact hebben op het lichaam van de hond. Het natvoer bestaat uit de volgende varianten:

Bekijk het hondenvoer van VITALstyle hier in de webshop