Menu

Met Beaphar Vlooien Anti-Conceptie bestrijd je vlooien op een alternatieve manier. Vlooienlarven en vlooieneitjes kunnen zich niet tot een volwassen vlo ontwikkelen.

Vlooien anti-conceptie

Naast vlooiendruppels is er een alternatieve manier om vlooien te bestrijden. Met Beaphar Vlooien Anti-Conceptie zorg je dat vlooienlarven en vlooieneitjes zich niet tot een volwassen vlo kunnen ontwikkelen. Er ontstaat hierdoor geen vlooienplaag. Volwassen vlooien worden niet aangepakt met Vlooien Anti-Conceptie, het middel is hierdoor ideaal om preventief te gebruiken.

De voordelen van Beaphar Vlooien Anti-Conceptie

  • Voorkomt vlooien in huis
  • Gebruik 1 x per maand door voeding of direct in de bek
  • Ook geschikt voor pups & kittens en voor drachtige & lacterende dieren
  • Veilig te combineren met andere vlooienmiddelen
  • 100% veilig zonder bijzondere waarschuwingen, bijwerkingen of resistentie

Hoe werkt Vlooien Anti-Conceptie?

Met Beaphar Vlooien-Anticonceptie kunnen de eitjes van de vlo niet meer uitkomen, waardoor de levenscyclus van de vlo wordt doorbroken.
Hierdoor kan zich geen vlooienplaag ontwikkelen in de omgeving van je huisdieren. Het huis blijft dus vlovrij. Een verpakking beschermt 3 maanden tegen vlooien. Beaphar Vlooien Anti-Conceptie is geschikt voor de bestrijding van vlooien bij pups en veilig bij gebruik in de omgeving van kinderen.

Bij maandelijks gebruik van Vlooien Anti-Conceptie wordt de cyclus van de vlo onderbroken waardoor er nooit een plaag in de omgeving kan ontstaan. Springt een vlo vanuit een andere bron (bijvoorbeeld buiten) op het dier, dan is die vlo wel zichtbaar, maar de vlo kan zich niet voortplanten waardoor er geen vlooien in je huis kunnen ontwikkelen. De aanwezige vlo kan overigens aangepakt worden met 1 tablet VloKill+.

100% veilig

Vlooien Anti-Conceptie is getest in diverse laboratoria, klinieken en huishoudens. Het middel is aangetoond veilig voor pups en kittens, drachtige en lacterende dieren, zieke en verzwakte dieren. Het middel is vrij van giftige stoffen en hiermee het meest veilige middel voor mens & dier en in combinatie met andere medicijnen. Jouw huisdier is 100% knuffelveilig!

Hoe gebruik je Vlooien Anti-Conceptie?

Vlooien Anti-Conceptie komt voor honden in een tablet, voor katten in een suspensie. Meng het middel 1 x per maand door de voeding of geef het direct in de bek. Vlooien Anti-Conceptie is een preventief middel. Wanneer er al vlooien aanwezig zijn gebruik je een product die ook volwassen vlooien doodt.

BESTEL BEAPHAR VLOOIEN ANTI-CONCEPTIE IN ONZE WEBSHOP