Vlooien en teken bij honden en katten

Iedere honden- of katteneigenaar krijgt een keer te maken met vlooien en teken. Wanneer het buiten warm genoeg is vallen of springen ze vanuit hun veilige omgeving in de vacht van jouw huisdier. Een vlooienbesmetting is erg vervelend. Vlooien zorgen voor allergische reacties, ernstige jeuk en bloedarmoede. Vlooien vermenigvuldigen zich ook nog eens razendsnel, dus voordat je het weet heb je een hele vlooienplaag in huis! Gelukkig is hier een oplossing voor! Bekijk onderstaande video.

Hoe bescherm je jouw huisdier tegen vlooien en teken?

Je kan je huisdier goed beschermen tegen deze parasieten. Met een antivlooienmiddel zoals Frontline Combo is je huisdier wekenlang goed beschermd tegen vlooien, maar ook tegen teken en luizen.

Hoe werkt Frontline Combo?

Frontline Combo doodt teken en vlooien op jouw huisdier. Daarnaast verhindert het ook de ontwikkeling van vlooieneitjes die in de omgeving van jouw hond of kat terecht komen. Op die manier pak je de vlooienbesmetting grondig aan.

Hoe breng je Frontline Combo aan?

Breng Frontline Combo aan op een plek waar je hond of kat niet aan kan likken. De nek is hiervoor de beste plek. De eerste 2 dagen na het toedienen mag je jouw hond of kat niet wassen. Laat je hond dus ook niet zwemmen. Zo weet je zeker dat het middel optimaal werkt en dat jouw huisdier veilig beschermd is tegen vlooien en teken.

BESTEL HIER FRONTLINE COMBO
null

Meer informatie over vlooien, teken en wormen.

Wil jij meer informatie over vlooien? Klik dan hier. Wil jij meer informatie over teken? Klik dan hier. Wil jij meer weten over wormen? Klik dan hier.