PRO PLAN is een uitstekende voeding voor je kat omdat elk recept een complete en evenwichtige mix is van alle essentiële voedingsstoffen voor een goede gezondheid. PRO PLAN bevat zorgvuldig geselecteerde voedingsstoffen van top kwaliteit en is zeer goed verteerbaar.

PRO PLAN recepten zijn wetenschappelijk samengesteld ter ondersteuning van de gezondheid in elke levensfase. Een speciaal team van 350 toegewijde dierenartsen en voedingsdeskundigen heeft aangetoond dat specifieke combinaties van voedingsstoffen de gezondheid van je kat ondersteunt in elke levensfase. Deze combinaties van voedingsstoffen – zoals OPTIRENAL – maken van PRO PLAN de leider in kattenvoeding.

Voor kittens

PRO PLAN helpt een sterke immuniteit op te bouwen met OPTISTART. Het kittenvoer van PRO PLAN bevat OPTISTART, dat aangetoond heeft de gezondheid van de darmen van kittens te ondersteunen en het risico op verstoring van de darmen te verminderen. OPTISTART is verkrijgbaar in PRO PLAN JUNIOR, een complete, evenwichtige voeding om een gezonde groei te stimuleren bij kittens van 6 weken tot 1 jaar.

Voor volwassen katten

PRO PLAN heeft aangetoond met OPTIRENAL de gezondheid van de nieren te ondersteunen. OPTIRENAL is een unieke samenstelling ter ondersteuning van de gezondheid van de nieren. OPTIRENAL is een wetenschappelijk samengestelde mix van ingrediënten waaronder aminozuren, essentiële vetzuren en antioxidanten. OPTIRENAL is verkrijgbaar in een aantal producten in het PRO PLAN assortiment, afgestemd op de specifieke behoeften van volwassen katten, gecastreerde en gesteriliseerde katten, gevoelige katten en binnenhuislevende katten.

  • ADULT – optimale voeding ter ondersteuning van de gezondheid van de volwassen kat.
  • STERILISED – eiwitrijke, vetarme voeding voor gesteriliseerde en gecastreerde katten. Zorgt voor een evenwichtige pH van de urine.
  • DELICATE – een speciaal recept voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering of kieskeurige katten.
  • HOUSECAT – ter ondersteuning van de gezondheid van de binnenshuis levende kat, met een aangepast caloriegehalte en helpt de vorming van haarballen te verminderen.

Voor senior katten

PRO PLAN heeft aangetoond met LONGEVIS de voornaamste vitale functies bij katten vanaf 7 jaar te ondersteunen.
Het senior voer van PRO PLAN bevat LONGEVIS, dat aangetoond heeft de levensduur te verlengen en de kwaliteit van leven te verbeteren.
Een unieke mix van voedingsstoffen, zoals antioxidanten, omega 3- en omega 6-vetzuren en een prebioticum, die de gezonde levensduur aangetoond verlengt en de levenskwaliteit verbetert bij katten vanaf 7 jaar.
LONGEVIS is verkrijgbaar in PRO PLAN ADULT 7+, een hoogwaardig en vooruitstrevend recept dat belangrijke vitale functies ondersteunt bij katten vanaf 7 jaar.

Bekijk ProPlan in de webshop