Wellness CORE hondenvoer is een volledig graanvrije voeding met natuurlijke ingrediënten en is rijk aan proteïnen. In alle soorten is vers vlees of verse vis het hoofdingrediënt. Elke variant droogvoeding bevat 48% tot 53% eiwitrijke ingrediënten die gezonde energie en de spiermassa ondersteunen.

Er is droogvoer voor honden in verschillende levensfases, in verschillende smaken en zelfs producten voor een gezond gewicht. De voedingen zijn verkrijgbaar in 1,5 en 18 kg.

Soorten droogvoer

Puppy met kalkoen en kip
Voeding voor honden tot 12 maanden. Deze voeding bevat o.a. 28% kalkoen en 23% kippenmeel/kippenvet en gedroogd kippeneiwit en natuurlijke antioxidanten. En omega 3 & 6 voor hart en bloedvaten en het versterkt het afweersysteem.

Original kalkoen en kip
Complete voeding voor volwassen honden. Met 28% kalkoen en 15% kippenmeel. Als groentes o.a. wortels, spinazie en broccoli en als fruit o.a. appels, blauwe bessen en veenbessen. Met toegevoegde glucosamine voor ondersteuning in de gewrichten.

Ocean zalm en tonijn
Complete voeding voor volwassen honden. In dit hondenvoer zit 30% zalm en 14% tonijnmeel. Aangevuld met o.a. lijnzaad, zalmolie, appels, broccoli en blauwe bessen en natuurlijke antioxidanten. Met toegevoegde glucosamine voor ondersteuning in de gewrichten.

Healthy Weight kalkoen
Complete voeding voor volwassen honden die gevoelig zijn voor overgewicht en op gewicht moeten blijven of wat moeten afvallen. Dit hondenvoer bevat o.a. 28% kalkoen en 16% kippenmeel, zalmolie, wortels, broccoli en veenbessen.

Senior kalkoen en kip
Compleet hondenvoer voor oudere honden met o.a. 29% kalkoen en 16% kippenmeel. Gedroogde aardappelen, bietenmoes, zalmolie en tomaten. Deze voeding bevat ook glucosamine ter ondersteuning van de gewrichten.

Small Breed original kalkoen
Volledig hondenvoer voor kleine rassen. Met o.a. 28% kalkoen en 18% kippenmeel /kippenvet. Gedroogd kippeneiwit, appels, broccoli en veenbessen en natuurlijke antioxidanten en toegevoegde glucosamine.

Small Breed ocean zalm
Volledig hondenvoer voor kleine rassen met als hoofdingrediënt 30% zalm. Verder o.a. 14% tonijnmeel, doperwten, bietenmousse, lijnzaad, zalmolie, broccoli en veenbessen. Ook in deze voeding is glucosamine toegevoegd.

Bekijk hier alle droogvoer van Wellness Core voor de hond

Natvoeding

Wellness CORE heeft verschillende soorten natvoer voor honden.

Chunky Centers

Een volledige voeding maar kan ook in combinatie met het droogvoer worden gegeven. De Chunky Centers, de naam zegt het al, heeft een vulling van zachte stukjes in saus met daaromheen een heerlijke paté.

De verschillende smaken Chuncky Centers:

 • Rund, lam en witte zoete aardappel
 • Kip, kippenlever en spinazie
 • Kalkoen, eend en witte zoete aardappel
 • Lam, kalkoen en boerenkool
 • Tonijn, kip en boerenkool

Tender Filets

Ook volledig hondenvoer en kan ook gegeven worden in combinatie met het droogvoer. Dit soort bevat reepjes vlees met gezonde groenten in een heerlijke saus.

De verschillende smaken Tender Filets zijn:

 • Kip
 • Kip en rundvlees
 • Rundvlees
 • Kalkoen

Savoury Medleys

De laatste van de soorten hondennatvoer van Wellness CORE. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de kleine hondenrassen. Ze bestaan uit hartige reepjes, smeuïge paté en gezonde groentes.

De verschillende smaken Savoury Medleys:

 • Kip, eend, doperwten en wortels
 • Lam, hert, witte zoete aardappel en wortel
 • Kip, rundvlees, sperziebonen en paprika
 • Kip, kalkoen, wortel en sperziebonen
Bekijk hier al het natvoer van Wellness CORE voor honden

Hondensnacks

Ook heeft Wellness CORE heerlijke hondensnacks gemaakt. Dit is een perfect tussendoortje voor jouw trouwe viervoeter maar ook erg handig voor bijvoorbeeld hondentraining. De Protein Bites bevatten proteïnen en gezonde antioxidanten, ze hebben leuke vormen en zijn er in 2 verschillende smaken:

 • Lam en appel
 • Kip en kersen

Geef honden altijd toegang tot schoon en vers drinkwater.

Bekijk hier alle producten van Wellness CORE voor de hond