Puppy’s en kittens hebben andere voedingsbehoeftes dan volwassen of senior honden en katten. Wellness Core hoogwaardige voeding voor puppy’s en kittens is gemaakt met de beste ingrediënten om te zorgen dat je puppy of kitten optimaal kan opgroeien.

Verse en volwaardige ingrediënten voor een optimale gezondheid

Het puppyvoer en kittenvoer van Wellness Core is natuurlijk, graanvrij en rijk aan dierlijke proteïnen van de hoogste kwaliteit. Dierlijke eiwitten worden beter opgenomen door het lichaam van je puppy of kitten, ze zijn hard nodig voor gezonde energie en gelijkmatige groei van het lichaam. Daarnaast worden er geen kunstmatige ingrediënten of smaakstoffen gebruikt die ongezond kunnen zijn. Enkel verse en volwaardige ingrediënten. Zo draagt de voeding bij aan een optimale gezondheid, een goed gewicht en een lang gelukkig leven.

Wellness Core voeding

Hoogwaardige ingrediënten

Hoog gehalte aan vers vlees

Natuurlijk hypoallergeen en graanvrij

Makkelijk verteerbaar

Wellness Core puppyvoer

Wellness Core natuurlijk puppyvoer bevat heerlijke kalkoen met kip als hoofdingrediënt samen met een unieke mix van gezonde groenten, superfood, kruiden en voedingssupplementen. Het verse vlees zorgt voor een hoge kwaliteit aan proteïnen met daarnaast een optimale hoeveelheid calcium. Dit zorgt voor sterke spieren en botten voor jouw opgroeiende puppy.

Wellness Core kittenvoer

Wellness Core natuurlijk kittenvoer bevat heerlijke kalkoen met zalm als hoofdingrediënt samen met een unieke mix van gezonde groenten, superfood, kruiden en voedingssupplementen. Het hoge gehalte aan vers vlees zorgt voor een optimale groei, een glanzende vacht en een onweerstaanbare smaak.