Honden komen voor in alle soorten en maten. Wij van Pets Place houden van alle honden en weten daarom ook dat niet iedere hond hetzelfde is. Elke hond heeft zo zijn eigen behoeften en vraagt zijn eigen soort verzorging. In dit artikel bespreken we het biologische hondenvoer van het merk Yarrah.

 

Wandelen met je hond

Over het algemeen zijn er richtlijnen hoe vaak en hoe lang een hond minimaal uitgelaten moet worden per dag. Dit verschilt echter met de grootte van je hond, de mate van activiteit, het karakter en de eventuele medische geschiedenis. Wij raden aan om minimaal 3 keer per dag een wandeling met je hond te maken van een half uur tot een uur. Je moet echter wel kijken of dit ook voor jouw hond een geschikt bewegingspatroon is.

Kleinere honden hebben kleinere pootjes waardoor een wandeling voor kleinere hondenrassen vaak veel intensiever is dan voor grotere hondenrassen. Je hond verbruikt vooral veel energie wanneer er naast het wandelen ook nog met een stok of bal gegooid wordt.

 

Biologisch hondenvoer

Er wordt dus behoorlijk wat gevraagd van je kleine viervoeter met al die wandelingen, maar hoe kan ik mijn hond hier nou bij ondersteunen? De basis ligt allemaal bij een kwalitatief goed hondenvoer. Het hondenvoer dient ervoor de hond van energie te voorzien waardoor zijn lichaam goed kan herstellen en waardoor hij boordevol energie zit om lekker de dag door te komen!

Steeds meer hondeneigenaren kiezen ervoor om voor een natuurlijk of biologisch hondenvoer te gaan. Een populair merk dat biologisch honden- en kattenvoer van hoge kwaliteit aanbiedt, is Yarrah. Yarrah’s voer maakt geen gebruik van toegevoegde geur-, kleur- of smaakstoffen. Wil je meer lezen over Yarrah? Klik dan hier! Yarrah heeft ook een graanvrije variant voer. Klik hier om hier meer over te lezen!

Wil je meer lezen over Yarrah? Klik dan hier!

Yarrah Small Breed voor kleine hondenrassen

Yarrah heeft speciaal voor kleine hondenrassen zoals bijvoorbeeld chihuahua’s, teckels, terriërs en jack russels een biologisch hondenvoer gemaakt. Dit hondenvoer is biologisch, van hoge kwaliteit en eiwitrijk. Hierdoor krijgt je hond alles binnen wat hij nodig heeft. Ook heeft Yarrah rekening gehouden met de grootte van de brok. De Small Breed variant heeft kleine brokjes die gemakkelijk te kauwen zijn.

Er wordt gebruik gemaakt van biologische kip, MSC-vis en plantaardige eiwitten. Kip heeft een hoge acceptatie en is goed verteerbaar. MSC-vis bevat omega 3 en 6 vetzuren, die een ontstekingsremmend effect hebben op de kleine pootjes van je hond. Hierdoor helpt deze voeding dus ook mee tijdens de wandelingen met je hond! Daarnaast zorgen omega 3 en 6 vetzuren voor een mooie en glanzende vacht, flexibele gewrichten en schone hart- en bloedvaten.

null

Biologisch keurmerk

Het voer van Yarrah heeft een Europees biologisch-keurmerk. Dit herken je aan het groene blaadje dat op de verpakking staat!
BEKIJK YARRAH VOOR KLEINE RASSEN IN DE WEBSHOP