• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

De winnaars zijn bekend!

De winnaars van de #beestenbingo zijn bekend gemaakt op Facebook en Instagram! Dat betekent dat de actie is afgelopen en je niet meer mee kunt doen aan de wedstrijd. Bedankt aan iedereen die heeft meegedaan met de opdrachten! Hou onze socials in de gaten voor toekomstige acties en wedstrijden of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Doe mee met de #beestenbingo en win!

Springende konijnen in de tuin of wandelen in het bos met je hond in de perfecte wandeloutfit. Wanneer jij met je dier na een donkere winterperiode eropuit gaat, dan moet dit vastgelegd worden! Doe mee aan de #beestenbingo, dé wedstrijd waarbij jij vette prijzen voor je dier kunt winnen. Post wekelijks jouw foto of filmpje op Facebook of Instagram met #beestenbingo en maak kans op een #beestenbingo prijzenpakket speciaal geselecteerd voor jouw dier.

Win de hoofdprijs en pak in voor Fletcher Hotels!

De grote #BeestenBingo FINALE start 10 mei! Maak kans op een tweedaags arrangement bij Fletcher Hotels of een Animo gedragsmonitor voor je hond.

Vul de bingokaart met de foto's of video screenshots van jouw voltooide opdrachten, post in je stories en tag @petsplacenl. Je bingokaart hoeft niet compleet te zijn om kans te maken. Bekijk de instructies via onderstaande knop. Wij maken de winnaars op 13 mei bekend.

Heb je met meerdere opdrachten meegedaan met jouw huisdier? Maak een Facebook post en voeg alle opdracht foto's of video's toe. Plaats dit op je tijdlijn en tag @NLpetsplace. Wij maken de winnaars op 13 mei bekend. 

BeestenBingo opdrachten

Bekijk alle BeestenBingo weekopdrachten hieronder en speel mee met je huisdier! 

Opdracht 6: Talenten!

Kan jouw vogel een rondje draaien op commando, kan jouw cavia een bal rollen of heeft jouw kat een talent voor snoozen? Deel het talent van jouw huisdier met #beestenbingo via Instagram of Facebook en maak kans op een #beestenbingo prijzenpakket! Ook maken wij na deze opdracht bekend wie de hoofdprijs van het tweedaags arrangement bij Fletcher Hotels heeft gewonnen! Post snel jouw bericht en maak op de valreep nog kans op die té gekke prijs!

Opdracht 5: Parcours (in je tuin)!

Rennen, springen en vliegen! Springen jouw konijnen of honden ook als een speer over een parcours heen, klimt jouw kat als een ware tijger in de boom of krabpaal of vliegt jouw vogel van stok naar stok? Stippel een parcours uit wat jouw dier moet afleggen en post dit via Instagram en Facebook! Maak vervolgens kans op een tof #beestenbingo prijzenpakket speciaal uitgekozen voor jouw dier én kom dichterbij de hoofdprijs: een heerlijk tweedaags arrangement bij Fletcher Hotels! Eropuit gaan met je dier nemen wij met deze hoofdprijs wel heel letterlijk

Opdracht 4: Hoe trotseer jij het buitenleven?

Voordat je de wandeling met je paard of hond gaat maken of als je jouw dier wilt verwelkomen in jouw tuin of op jouw balkon, moet je de nodige voorbereidingen treffen. Hoe gaan jij en je huisdier voorbereid naar buiten? Show it! Laat zien wat jij meeneemt in jouw tas of show ons trots de wandeloutfit. Post dit op Facebook en Instagram met #beestenbingo en maak kans op een #beestenbingo prijzenpakket. Nog 2 opdrachten en dan maken wij de winnaar van de hoofdprijs bekend, een tweedaags arrangement met je hond bij Fletcher Hotels

Opdracht 3: Op pad in jouw dorp of stad!

Tijdens een wandeling in je stad, dorp, het bos of in je eigen achtertuin kom je de mooiste bloemen en planten tegen. Ga op speurtocht met je dier en zoek paardenbloemen, wilgenkatjes, hondsdraf, wolfsmelk of andere mooie bloemen. Post een bloemrijke foto (met je huisdier tussen de bloeiende bloemen) via Facebook en Instagram met #beestenbingo en maak kans op een #beestenbingo prijzenpakket. Je bent op de helft van alle opdrachten en je maakt stapje voor stapje meer kans op de te gekke hoofdprijs: een tweedaags arrangement bij Fletcher Hotels! Oh wat kunnen we genieten van de natuur!

Opdracht 2: Yoga met je dier!

Adem in… Adem uit… Sluit je ogen en word helemaal zen. Rol de yogamat maar uit en haal de zweetbandjes maar uit de lade! Strekt jouw vogel de vleugels uit, heeft jouw hond de kont omhoog, strekt jouw kat het lichaam uit aan een krabpaal of ligt jouw konijn languit te chillen? Post de yoga-pose van jouw huisdier via Facebook en Instagram met #beestenbingo en maak kans op een #beestenbingo prijzenpakket. Zo kom je steeds dichterbij het pakken van die hoofdprijs: een tweedaags arrangement bij Fletcher Hotels!

Opdracht 1: Jouw laatste activiteit met je dier!

Al ben je het konijnenhok aan het schoonmaken, ben je een balletje aan het gooien met je hond of ben je de vacht van je kat aan het uitkammen. Wij huisdierbaasjes vinden het heerlijk om de wondere levens van onze huisdieren vast te leggen! Je kan daarom jouw grote trots met ons delen via Facebook en Instagram met #beestenbingo. Post de laatste activiteit die jij met jouw dier hebt gedaan en win een #beestenbingo prijzenpakket. Heb je deze opdracht gepost? Dan kom je meteen een stapje dichterbij de grote hoofdprijs: een tweedaags arrangement bij Fletcher Hotels!

Actievoorwaarden de ‘Heerlijk Overnachten Cadeaukaart’ van Fletcher Hotels

  • De winnaar mag zelf een Fletcher Hotel naar eigen keuze boeken, Boutique Hotel Duinoord en Hotel Amsterdam zijn uitgesloten van deelname.
  • De Heerlijk Overnachten Cadeaukaart is voor één nacht voor maximaal 2 personen en 1 hond.
  • De Heerlijk Overnachten Cadeaukaart is 2 jaar geldig.
  • Voor gebruik van de Heerlijk Overnachten Cadeaukaart dien je altijd vooraf te reserveren via www.fletcher.nl/heerlijkovernachten.
  • Een Fletcher Cadeaukaart ter waarde van €15,- wordt meegestuurd zodat je hond op onze kosten gezellig mee kan komen!
Back to top