• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €29,-
 • 30.000 producten op voorraad
 • Gratis Click & Collect

Biokat's

Biokats kattenbakvullingBiokats kattenbakvulling

Biokat's kattenbakvulling staat voor kwaliteit en biedt een kattenbakvulling voor elk kattenbaasje. Van fijne tot grove korrels, met of zonder een babypoeder- of frisse lentegeur en klontvormend of niet klontvormend. Biokat's koop je natuurlijk bij Pets Place!

Tonen als Foto-tabel Lijst

17-22van22producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Root Catalog petsplace kopen
  Biokat's Classic 3 In 1 - Kattenbakvulling
  Waardering:
  68%
  Normale prijs 15,95 12,99
  18 l 15,95
  10 l
 2. Root Catalog petsplace kopen
  Biokat's Fresh 3 In 1 - Kattenbakvulling
  Waardering:
  84%
  10 l
  Winkelvoorraad
Tonen als Foto-tabel Lijst

17-22van22producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Inspiratie van andere baasjes! @petsplacenl

Biokat's Premium kattenbakvulling

Biokat's staat al meer dan 30 jaar voor premium kattenbakvulling / kattengrid en puur welzijn. Biokat's combineert twee belangrijke behoeften in een harmonieuze relatie tussen mens en kat: Enerzijds de 100% geurvrije kattenbakvulling door snelle geurbinding, stevige klontering en hoog absorptievermogen en anderzijds het welzijn van kattenouders en kat zelf. Naast ongeparfumeerde kattenbakvulling bieden zij ook geparfumeerde kattenbakvulling aan via hun unieke geurwerelden. Biokat’s is ’Made in Germany’ en zij streven hun duurzaamheidsconcept na, omdat zij bij de productie van hun kattenbakvulling niet alleen zorg dragen voor het welzijn van de harige vriend, maar ook voor het welzijn van het milieu.

Biokats kattengrid

Katten zijn bijzonder schoon en veeleisend als het op netheid en hygiëne aankomt. Om de juiste kattengrid voor elke kat aan te bieden - voor een harmonieus samenleven van kat
en mens. Al meer dan 30 jaar staat Biokat's voor premium kattengrid en puur welzijn. Dankzij gepatenteerde samenstellingen onze klonterende kattengrid (met en zonder geurstof) is extreem snel geurbindend en overtuigen met hun stabiele klontvorming en een hoog absorptievermogen. Geen enkel ander merk kattengrid combineert de beste kwaliteit en milieuvriendelijkheid effectiever dan Biokat's. Omdat de producten van Biokat's zijn gemaakt van zuiver natuurlijke klei, is het dus puur natuurlijke kattengrid.

 • Superieure geurbinding
 • Stabiele klontvorming
 • Hoog absorptievermogen

Ver vooruit in duurzaamheid

Wat heeft kattenbakvulling te maken met duurzaamheid? Meer dan je zou denken! Er zijn veel verschillende manieren produceren en er is veel om op te letten. En dat is precies wat Biokat's doet. Of het nu gaat om hoge kwaliteit natuurlijke klei voor het strooisel, korte transportafstanden of de renaturatie van alle klei groeves. Biokat's is actief voor natuurbehoud en combineert superieure geurbestrijding met milieuvriendelijkheid. Omdat het welzijn van onze aarde net zo belangrijk voor ons is als dat van de kat. Dat is waarom Biokat's onze aarde met zijdezachte pootjes wilt aanraken voortdurend blijven werken aan het verminderen van hun CO2-uitstoot. Voor dit engagement heeft Biokat's de Ecocare Award gekregen 2012 en Duitse Awards for Excellence 2018.

Milieuvriendelijke kattenbakvulling

 • Natuurlijke klei als basis van de strooisel
 • Korte transportroutes en lage CO2 uitstoot op de weg van de groeves naar de productie
 • Hercultivering en renaturatie van alle klei groeves
 • Eigen blokverwarmingscentrale op aardgas: dekt 70 % van de elektriciteit die nodig is voor de productie
 • Milieuvriendelijk drogen van het strooisel door de warmte die in de centrale wordt opgewekt
 • Voortdurende vermindering van het energieverbruik door optimalisering van werkstromen en processen en het verbeteren van bestaande producten

Biokat's Made in Germany


NATUURLIJK - Voor kortere transportroutes en minder CO2-uitstoot. Voor de strooisel gebruiken ze bijna uitsluitend hoogwaardige Duitse ruwe klei en produceerd Biokat's volledig in Duitsland. Op deze manier zorgen ze er niet alleen voor dat Duitse kwaliteit en het scheppen van banen in dat land, maar ook zeer korte transportroutes. Aangezien hun natuurlijke klei voornamelijk in Beieren wordt gedolven en onze productiefabriek in Kelheim ook daar is gevestigd, bewegen ze hun op onze leveringsroutes van de groeves naar de productie bijna uitsluitend binnen slechts één provincie. Het pluspunt voor het milieu: laag CO2-uitstoot.

Biokat's kattenbakgeuren:

Liefde gaat door de neus - met de Biokat's geur werelden Wie heeft dit niet meegemaakt? Een bepaalde geur waait je neus binnen - en beelden, gedachten en herinneringen komen in je hoofd op. Omdat geuren emoties opwekken, associaties, welzijn en een gevoel van zuiverheid. De meest populaire geuren voor kattenbakvulling - naast vele soorten kattenbakvulling zonder geur - in onze vier verschillende geurwerelden.

 • Spring
 • Freshness
 • Baby
 • Forest

Voor elk mens en natuurlijk elke kat een favoriete geur.

 

Back to top