• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Cesar

Met Cesar hondenvoer trakteer je jouw kleine hond op een culinair avontuur met de heerlijke smaken. Kies je voor Cesar Senior 10+ voor je oude rakker? Of geniet je hond meer van de Cesar Cuisine of Classic? Wat je ook kiest: je hond zal gegarandeerd genieten van één van de verschillende soorten hondenvoedingen voor kleine honden van Cesar. Bekijk hier het assortiment van Cesar bij Pets Place!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Inspiratie van andere baasjes! @petsplacenl

Over Cesar

Cesar is onderdeel van Mars, een onafhankelijk familiebedrijf dat in 80 landen producten verkoopt. Het groeiende segment binnen Mars, waar Cesar zich ook in bevindt, heet Mars Petcare dat 50 verschillende merken voor honden, katten, paarden, vissen en vogels bevat. Cesar besteedt veel aandacht aan het maken van het beste hondenvoer voor kleine honden. De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en de smaak en natuurlijke voedingswaarden zijn optimaal afgestemd op wat jouw kleine hond nodig heeft. Zo geef je de beste hondenvoeding voor kleine honden aan jouw hond.

Cesar hondenvoer

Met Cesar heb je de mogelijkheid om de maaltijden af te stemmen op de voorkeur van jouw hond. Ontdek een breed scala aan smaken, van kuipjes met de smaken kalkoen en rund tot maaltijdzakjes met stukjes in gelei of in paté. Zo biedt Cesar niet alleen variatie in smaak, maar ook textuur. Zo kun je de perfecte maaltijd kiezen die past bij de smaakbeleving van jouw trouwe vriend.

Cesar Senior 10+

Is je kleine hond 10 jaar of ouder? Dan is de Cesar Senior 10+ geschikt! De producten van Cesar Senior 10+ voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften van kleine honden van 10 jaar of ouder, de hondenvoedingen van deze lijn zijn licht verteerbaar bijvoorbeeld. Met een smaak als kip&rijst in een aluminium kuipje is lekkers voorschotelen niet lastig. Ook is Cesar Senior 10+ verkrijgbaar in een multipack als je op zoek bent naar variatie. Hou je kleine, oude hond fit met Cesar Senior 10+

Cesar Classic

Cesar Classic bevat kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, zodat elke kleine hond geniet van zijn of haar maaltijd. Zowel de smaak als de voedingswaarden zijn optimaal afgestemd op de specifieke behoeften van jouw kleine hond. De Cesar Classic is verkrijgbaar via aluminium kuipjes, bijvoorbeeld met de smaken rund en kip, en via een multipack, waarmee je een gevarieerde maaltijd kunt voorschotelen.

Cesar Cuisine

Hebben brokken in saus de voorkeur thuis? De lijn van Cesar Cuisine bevat maaltijden in saus, klaargemaakt met de allerbeste ingrediënten. Stukjes vlees zijn gecombineerd met verse groenten, waarmee de maag van jouw kleine hond lekker gevuld is! De Cesar Cuisine is verkrijgbaar via aluminium kuipjes, bijvoorbeeld met de smaak kalkoen&rund, en via een multipack, waarmee je een gevarieerde maaltijd kunt maken waar je mee kunt afwisselen.

Cesar bij Pets Place

Goed nieuws! Je hoeft niet ver te zoeken om jouw voorraad Cesar aan te vullen. Bij Pets Place vind je een assortiment met verschillende Cesar-producten. Of je nu winkelt in de fysieke winkels of in de webshop, je hebt altijd toegang tot het beste wat Cesar te bieden heeft. Wacht niet lang, trakteer jouw kleine hond met één van de natvoedingen van Cesar en maak van elke maaltijd een feest voor jouw hond.

Back to top