• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

DCM

DCMDCM

Met de kwaliteitsproducten van DCM (De Ceuster Meststoffen) kan iedere tuinier zijn tuin in topconditie krijgen. Al sinds de oprichting in 1976 streeft DCM naar het beste resultaat, hand in hand met de natuur. Ook hoveniers, kwekers, golfterreinen en sportvelden kiezen voor de professionele kwaliteit van DCM.

Tonen als Foto-tabel Lijst

81-96van122producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

81-96van122producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kwaliteitsproducten voor een optimale groei en bloei

Planten hebben voeding nodig en een grond waar ze zich lekker in voelen. Met de kwaliteitsproducten van DCM is dat gemakkelijk en doeltreffend! Het resultaat zijn gezonde, sterke en vitale planten die zich van hun mooiste kant laten zien. Het groenste gazon van de straat, de uitbundigst bloeiende bloemen en de rijkelijkste oogst in je moestuin zijn met DCM binnen handbereik. Vanuit hun eigen R&D-afdeling wordt er dagelijks gewerkt aan het steeds verder verbeteren van hun producten en nieuwe innovaties te ontwikkelen met respect voor de natuur. Als de producten hun efficiëntie hebben bewezen in de professionele markt, worden ze ook naar het grote publiek gebracht.

   "De kwaliteitsproducten van DCM worden wereldwijd gewaardeerd door professionals en tuinliefhebbers.

Duurzaamheid

Het streven naar kwaliteit gaat bij DCM niet ten koste van alles. De inzet op duurzaamheid is minstens zo belangrijk. Bij de productie van haar meststoffen maakt DCM zoveel mogelijk gebruik van organische reststromen. Dit zijn producten die bijvoorbeeld uit de voedingssector en de verwerkende industrie vrijkomen en niet gebruikt kunnen worden voor menselijke consumptie of veevoeding. Denk bijvoorbeeld aan gedroogde plantaardige producten zoals druivenpitten, koffievliezen, cacaodoppen en dierlijke bijproducten zoals verenmeel, hoefmeel en bloedmeel. Deze producten worden benut als bron van voedingsstoffen bij de productie van meststoffen om zo dan weer naar de natuur terug te keren.

  "75% van de grondstoffen komt uit reststromen van de voedingsindustrie.

Organische meststoffen van de specialist

Bij Pets Place vind je een breed assortiment DCM meststoffen. Zo hebben we voor elke plantgroep een perfect passende meststof die het beste uit je plant naar boven haalt. Alle meststoffen zijn samengesteld op basis van jarenlange ervaring en onderzoek en zo weet DCM precies welke ingrediënten ze in het meststofkorreltje moeten stoppen waar jouw plant behoefte aan heeft. Bovendien worden ze gemaakt uit een zorgvuldige selectie van meer dan 30 verschillende natuurlijke grondstoffen. Daardoor zitten de meststofkorrels bomvol voeding. Door zoveel verschillende ingrediënten te gebruiken, geven de korrels hun voeding gelijkmatig af gedurende wel 100 dagen. Op het gebied van gazon heeft Pets Place zelfs een uiterst gespecialiseerd assortiment. Heb je veel mos in je gazon? Wil je uitsluitend biologisch werken? Of wil zo snel mogelijk een diepgroene graskleur? Er is altijd een DCM gazonmeststof die bij jouw situatie past.

  "Efficiënte, kwalitatieve meststoffen voor een duurzaam effect met de unieke DCM MINIGRAN® korrels

  • Bevat organische grondstoffen uit reststromen van de voedingsindustrie
  • Geeft 100 dagen voeding voor een rustige groei
  • Is makkelijk strooibaar en valt diep in het gras
  • Voor een gelijkmatige groei, omdat elk korreltje exact dezelfde samenstelling heeft

Kwaliteitspotgronden voor de biotuin

Een uitgekiende mix van hoogkwalitatieve natuurlijke grondstoffen, dat is waar de potgronden van DCM uit bestaan. Hiervoor worden hernieuwbare grondstoffen zoals kokosvezel, perliet, lava en klei gebruikt. Dankzij de juiste verhoudingen wit- en zwartveen behoudt de potgrond zijn veerkrachtigheid, krimpt hij niet en zorgt hij ervoor dat planten snel water en voeding kunnen opnemen. Deze hoogwaardige veensoorten zijn afkomstig uit duurzame veenwinning. Daarnaast zorgen de toegevoegde organische meststoffen voor 150 dagen voeding voor de planten. Resultaat: sterke en gezonde planten, met een uitbundige en lange bloei of een rijke oogst.

  "Kies net als de professional voor de kwaliteitsproducten van DCM. Deze koop je natuurlijk bij Pets Place.

Het merk DCM is verkrijgbaar bij Pets Place Boerenbond. Het merk biedt diverse soorten producten; van bestrijding van ongedierte en onkruiden tot verzorging van planten en gazon. Bekijk hier alle producten van DCM.
Back to top