• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect
Pets Place dogwashPets Place dogwash

Dogwash

"Wil jij je hond laten wassen maar liever geen vieze badkamer? Maak dan makkelijk gebruik van onze dogwash!"

In geselecteerde Pets Place vestigingen hebben wij een dogwash waar je zelf je hond kan wassen! Bij de dogwash is alles aanwezig wat je nodig hebt! Er is shampoo, vlooienshampoo en conditioner beschikbaar, je kan je hond na het wassen föhnen, alleen even zelf een handdoek meenemen!

Wassen en trimmen?

Kan je hond naast een wasbeurt ook een deskundige trimbeurt gebruiken? Lees dan meer informatie over onze trimsalons! Bij onze salon kan je je hond laten trimmen zodat zijn vacht in topconditie blijft!

dogwashdogwash

Dogwash bij jou in de buurt?

Weten of er bij jouw in de buurt ook een dogwash zit? Bekijk onze locaties en maak telefonisch een afspraak voor een behandeling!

Dogwash foto's van andere hondenbaasjes!

Heb jij ook een leuke foto van jouw hond bij de dogwash? Tag ons dan op Instagram met hashtag @petsplacenl en maak direct kans op een cadeaubon van 20 euro

Stappenplan:

Op de dogwash staat een menu waarop stap voor stap is uitgelegd hoe je jouw hond kan wassen. Hieronder het stappenplan in het kort:

  • Stap 1. Spoel je hond goed af met water
  • Stap 2. Breng de shampoo of vlooienshampoo aan en masseer dit goed in
  • Stap 3. Spoel de shampoo grondig uit met water
  • Stap 4. Maak je hond droog met behulp van de handdoek en föhn

Eventueel kan je na het uitspoelen van de shampoo nog conditioner aanbrengen en dit vervolgens uitspoelen

Kosten:

De dogwash kost € 10,- euro per 15 minuten. Je kan dit bij de kassa betalen en krijgt vervolgens een wasmuntje die je in de dogwash kan doen. Je kan de tijd op elk moment pauzeren wanneer je bijvoorbeeld de shampoo aan het aanbrengen bent. Kom je toch tijd tekort? Dan kan je met muntgeld bij het dogwash apparaat extra tijd bijkopen!

Back to top