• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €29,-
 • 30.000 producten op voorraad
 • Gratis Click & Collect

Fire-Up

Fire-Up is een Nederlands merk op het gebied van houtskool, briketten en aanmaakblokjes. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en zijn voorzien van certificering. Hierdoor ben je verzekerd van een veilige ontbranding van je barbeque!

Tonen als Foto-tabel Lijst

10Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Root Catalog petsplace kopen
  Fire-Up Houtskool - Barbecue
  5 kg
  10 kg
  Winkelvoorraad
 2. Root Catalog petsplace kopen
  Fire-Up Houtskoolbriket - Barbecue
  5 kg
  10 kg
  Winkelvoorraad
Tonen als Foto-tabel Lijst

10Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is het merk Fire-Up?

Fire-Up is een innovatief merk dat gespecialiseerd is in duurzame en biologische verbrandingsproducten. Hun missie is om een veilige en milieuvriendelijke manier te bieden om je barbecue, open haard, kachel en tuinhaard te laten branden. Al hun producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen en gebruiken een mix van natuurlijke oliën en vetten om een maximaal effect te garanderen. Heb jij een mooie barbecure of haard in de tuin staan? Dan kun je deze aan de hand van handige aanmaakblokjes en briketten eenvoudig laten branden.

Verschillende producten van Fire-Up

Fire-Up biedt een breed scala aan producten die perfect zijn voor elke omgeving. Van milieuvriendelijke aanmaakblokjes tot duurzaam brandhout, je kunt alles vinden wat je nodig hebt om je barbecue, open haard, kachel of tuin aan te steken. Fire-Up biedt ook een verscheidenheid aan houtblokken voor houtkachels die gemaakt zijn van gerecycled hout en CO2-neutraal zijn. In het assortiment vind je producten van Fire-Up zoals onder andere:

 • Aanmaakblokjes
 • Haardhout
 • Houtskool
 • Briketten
 • Houtblokken

Veiligheid eerst met Fire-Up

Als je vuur aan gaat steken in de haard, is het belangrijk dat dit op een zo veilig mogelijke manier gebeurd. Je gebruikt hiervoor altijd de juiste producten en zorgt ervoor dat deze veilig in gebruik zijn. Veiligheid is een topprioriteit voor Fire-Up. Al hun producten zijn gemaakt van natuurlijke en organische materialen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een veilig en milieuvriendelijk product gebruikt. Fire-Up neemt ook extra maatregelen om ervoor te zorgen dat hun aanmaakblokjes in een veilige verpakking zit die ontworpen is om brand per ongeluk te voorkomen.

Fire-Up producten zijn CO2 neutraal

Fire-Up neemt milieuvriendelijkheid en duurzaamheid serieus. Veel van hun aanmaakproducten zijn volledig CO2 neutraal omdat de CO2 uitstoot na verbranding gelijk is aan de opname van CO2 uit de atmosfeer als gevolg van nieuwe biomassa groei. Dit betekent dat je met een goed gevoel Fire-Up producten kunt gebruiken in de wetenschap dat je bijdraagt aan een groenere planeet.

Duurzame en biologische aanmaakblokjes

Fire-Up is toegewijd aan het leveren van duurzame en biologische aanmaakblokjes. Hun aanmaakblokjes bestaan uitsluitend uit organische materialen en zijn FSC® gecertificeerd naaldhout geïmpregneerd met een weloverwogen mix van natuurlijke oliën en vetten. Dit zorgt ervoor dat je een veilig en milieuvriendelijk product gebruikt dat vrij is van chemische toevoegingen. Dit maakt het gebruik van Fire-Up producten vele malen beter dan veel andere soorten aanmaakblokjes op de markt.

De voordelen van Fire-Up

Fire-Up is een van de meest bekende merken als het gaat om brandhout, aanmaakblokjes en houtskool. Het gebruik van Fire-Up producten brengt een aantal voordelen met zich mee:

 • Fire-Up werkt uitsluitend met de hoogste kwaliteit producten.
 • Fire-Up is een Nederlands merk en wordt geproduceerd in Noord-Brabant
 • Alle producten zijn veilig. Ze zijn FSC® gecertificeerd en bestaan uit organische materialen.
 • Alle producten zijn volledig CO2 neutraal
Back to top