• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €29,-
 • 30.000 producten op voorraad
 • Gratis Click & Collect

Flea Free

Flea FreeFlea Free

De producten van Flea Free beschermen jouw kat of hond tegen vlooien en teken. Het assortiment bestaat uit pipetten, een huidspray en een speciale omgevingsspray. Flea Free kan ingezet worden ter bestrijding en ter voorkoming van vlooien en teken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

17-18van18producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Root Catalog petsplace kopen
  Flea Free Spot-On Hond Large - Anti vlooien en tekenmiddel
  Normale prijs 9,50 - 21,59 9,50 - 21,59
  1 pip
  3 pip
 2. Root Catalog petsplace kopen
  Flea Free Spot-On Hond Xlarge - Anti vlooien en tekenmiddel
  Normale prijs 9,99 - 23,19 9,99 - 23,19
  1 pip
  3 pip
Tonen als Foto-tabel Lijst

17-18van18producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Flea Free tegen vlooien en teken

Vlooien en teken wil je natuurlijk liever voorkomen bij je hond of kat. Dit kun je doen door de producten van Flea Free te gebruiken. Flea Free kan zowel ter voorkoming als ter bestrijding worden ingezet tegen vlooien en teken.

Ik wil mijn hond of kat beschermen tegen vlooien & teken

Ter bescherming tegen teken en vlooien kun je kiezen uit 3 producten: Flea Free spot-on, Flea Free spot-on Combo en de Flea Free Huidspray.

Flea Free spot-on

Flea Free spot-on (voorheen Flea Free Fipralone spot-on) is een pipet met de werkzame stof Fipronil en werkt op het dier. Deze vlooienpipetten hebben dezelfde werking als Frontline spot-on. Na toediening van deze handig drop-stop pipet is je hond of kat beschermd tegen vlooien (8 weken bij honden en 5 weken bij katten) en beschermd tegen teken (tot 4 weken bij honden en tot 2 weken bij katten). De werkzame stof doodt binnen 24 uur de aanwezige vlooien en binnen 48 uur de aanwezige teken. Flea Free spot-on is er in een verpakking van 1 en 3 pipetten.

Flea Free spot-on Combo

Flea Free spot-on Combo (voorheen Flea Free Ectoline Duo) is een vlooien- en tekenpipet met de werkzame stoffen Fipronil en Pyriproxyfen. Dit product werkt op het dier en in de omgeving. Deze vlooien- en tekenpipetten hebben dezelfde werking als Frontline spot-on Combo. Na toediening van deze handige drop-stop pipet is jouw hond of kat beschermd tegen vlooien (tot 7 weken bij honden en tot 5 weken bij katten) en teken (tot 4 weken bij honden en tot 1 week bij katten).

De werkzame stof Fipronil doodt binnen 24 uur de aanwezige vlooien en binnen 48 uur de aanwezige teken op het dier. De werkzame stof Pyriproxyfen doet zijn werking in huis (de omgeving). Het voorkomt de ontwikkeling van vlooienlarven en -eieren in de omgeving. Zo voorkom je de ontwikkeling van een ernstige vlooienplaag. Flea Free spot-on Combo is er in een verpakking van 2 en 4 pipetten.

Flea Free Huidspray

Flea Free Huidspray is een teken- en vlooienspray met de werkzame stof Fipronil en werkt op het dier. Dit product heeft dezelfde werking als de Frontline spray. Na toediening van deze spray op de huid van jouw hond of kat is hij beschermd tegen vlooien (3 maanden bij honden en 6 weken bij katten) en teken (tot 4 weken). Daarnaast behandelt de huidspray ook infestaties met bijtende luizen. Deze huidspray is nauwkeurig te doseren en is geschikt voor honden en katten vanaf 2 dagen oud. Dit product kan daarmee dus ook al gebruikt worden bij puppy’s en kittens.

Help! Ik heb een vlooienplaag in huis

Heb je last van een vlooienplaag in huis? Behandel dan de omgeving met de Flea Free Omgevingsspray. Behandel ook tegelijk alle dieren in huis, met bijvoorbeeld de Flea Free spot-on Combo pipetten.

Flea Free Omgevingsspray

Flea Free Omgevingsspray is een spray met de werkzame stoffen Permethrin en Tetramethrin. Deze spray is vergelijkbaar met Frontline Homegard. Deze spray is bedoeld om de omgeving te behandelen tegen vlooien(larven), wespen en kruipende insecten. Door de spray in je huis op donkere plekken, naden en kieren aan te brengen is je huis tot 6 weken behandeld tegen vlooien en vlooienlarven. Deze omgevingsspray werkt ook tegen wespen en kruipende insecten. Flea Free Omgevingsspray heeft een snelle werking en is geschikt voor een accuut vlooienprobleem.

Back to top