• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Gardena

GardenaGardena

Niks is leuker dan je tuin opknappen en met je handen in de aarde zitten, toch? Maar dan wil je wel de juiste tuingereedschap hebben. Gardena werd in 1961 opgericht en biedt een groot assortiment van alles wat je nodig hebt in je tuin. Ontdek het assortiment van Gardena.

Tonen als Foto-tabel Lijst

33-48van439producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

33-48van439producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Inspiratie van andere tuinliefhebbers! @petsplacenl

Gardena: alles wat je nodig hebt voor je tuin

Heb je groene vingers en vind je niks rustgevender dan in de tuin werken? Het is frustrerend als je aan het werk bent in je tuin en je tuingereedschap niet werkt of je hebt niet de juiste tuingereedschap. Gardena biedt alles wat je nodig hebt om je tuin te verzorgen. Denk hierbij aan tuingereedschap, verzorging van bomen en struik, pompen, besproeiingssystemen, gazononderhoud en meer.

Besproeiingssystemen

De Gardena tuinslang is bijvoorbeeld een praktische tuinslang die je makkelijk aan je muur kan hangen met de Gardena wandslangenbox. Met deze tuinslang kan je gemakkelijk je gazon of planten sproeien tijdens de warme zomermaanden. Wat nog handiger is, is een besproeiingssysteem van Gardena. Deze automatische besproeiingssystemen geven jouw gazon op het juiste moment water.

Snoeischaren

De Gardena snoeischaar is ideaal voor hobbytuiniers en professionals. De snoeischaren van Gardena zijn licht van gewicht en gemaakt met ergonomische handgrepen. Hierdoor kan je gemakkelijk snoeien, zonder dat je last krijgt van je handen. Naast snoeischaren heeft Gardena ook nog takkenscharen, buxusscharen, boomscharen, meganische heggenscharen en elektrische heggenscharen in het assortiment.

Gazononderhoud

Je wilt natuurlijk dat je gazon mooi groen en gezond is. Een gezond gazon heeft veel werk nodig. Sproeien, maaien, mesten. Gardena biedt producten zoals een robotmaaier, die het je gemakkelijker maken om het gazon goed te onderhouden. Is het weer tijd om te mesten? Dan heeft Gardena producten die het je gemakkelijk maken om te mesten.

Gemakkelijk en snel werken met verschillende accessoires

Wist je dat je veel producten van Gardena kan combineren met het combisystem? De producten met een oranje kleur, zoals kraan- en slangkoppelingen en besproeiing accessoires kunnen worden gecombineerd. Dit zijn niet de enige producten! Ook het tuingereedschap van Gardena kan worden gecombineerd, je koopt één steel voor eindeloos veel verwisselbare accessoires. Handig hè?

Smart system

Om het tuinieren nog makkelijker voor je te maken, heeft Gardena een smart system ontwikkeld. Elke plant heeft verschillende behoeften op een dag en op verschillende tijdstippen. Soms ben je op vakantie, een weekendje weg of even niet thuis. Met het Gardena smart system kan je je gazon maaien, je tuin sproeien en meer. Je kan dit systeem instellen op basis van de behoeften van jouw tuin. Ben je dus even niet aanwezig? Dan hoef je je niet druk te maken! Je tuin wordt netjes verzorgd.

Producten Gardena

De producten van Gardena worden gemaakt met het oog op de toekomst van tuinieren. Denk aan één accu voor meerdere gereedschappen, intelligente systemen, een sproeier met geheugen en onderhoud en besproeiing regelen via een app. Op deze manier kan je steeds slimmer en sneller je tuin netjes onderhouden. De producten van Gardena shop je bij Pets Place Boerenbond. Bekijk het assortiment!

Back to top