• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Greenfields

Green FieldsGreen Fields

Met meer dan 25 jaar ervaring is Greenfields specialist op het gebied van huisdierenverzorging. Greenfields richt zich op producten op basis van natuurlijke ingrediënten om huisdieren de juiste innerlijke én uiterlijke verzorging te bieden in de vorm van een shampoo of lotion. Zo streeft het merk naar duurzame verzorging voor zowel dier en milieu.

Tonen als Foto-tabel Lijst

33-37van37producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

33-37van37producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Inspiratie van andere baasjes! @petsplacenl

Wat maakt Greenfields bijzonder?

Greenfields combineert het beste van de wetenschap met het beste uit de natuur. Het merk wilt ervoor zorgen dat elk huisdier de juiste type verzorging krijgt die bij hem past en dit moet uiteraard gebeuren op een verantwoorde manier. Bovendien met de meest geschikte dosering, de beste kwaliteit en de hoogste zuiverheid.

Goed voor dier & milieu

Het doel van Greenfields is honden de beste verzorging te geven en tegelijkertijd de aarde te koesteren. Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten in de producten draagt Greenfields verantwoord bij aan de gezondheid en het welzijn van onze viervoeters. Om de impact op het milieu te verminderen, streeft het merk naar het gebruik van duurzame bronnen, het reduceren van de invloed van de verpakkingen op het milieu en het verbeteren van het ecologisch profiel van de productformules. Greenfields streeft naar duurzame verzorging en dat gecombineerd met een frisse en kleurrijke uitstraling.

Uitgebreide vachtverzorging

Greenfields heeft een breed assortiment aan shampoos en lotion voor een grote groep diverse hondenvachten zoals krullendevachten, kleurrijke vachten, jongen vachten, gladde of ruwe vachten. Om al deze verschillende type vachten goed te kunnen verzorgen en te kammen heeft het merk ook voor de hond een detangler spray. Dit zorgt voor een goede doorkambaarheid en minder klitten of vilten in de vacht!

Naast vachtverzorging voor honden heeft Greenfields ook een shampoo die speciaal ontwikkeld is voor katten. En voor de langharige of oudere katten, een detangler spray om de klitten in het haar goed uit te kammen wat zorgt voor een goede doorkambaarheid en minder pijn.

Plasticvrije shampoo bars

Honden zijn steeds meer een volwaardig lid van het gezin en worden daarom meer behandeld zoals wij mensen voor onszelf zorgen. Een goede verzorging van de huid en hondenvacht is hier een goed voorbeeld van. Met het oog op deze beweging heeft Greenfields een serie 100% plastic vrije en natuurlijke shampoo bars ontwikkeld voor verschillende type hondenvachten.

 De shampoo bars van Greenfields zijn plastic vrij en geheel samengesteld met natuurlijke ingrediënten zoals quinoa, aloë vera of argan olie. De vaste vorm van het product maakt het makkelijk om mee te nemen op reis in de auto of het vliegtuig. Daarnaast gaat een shampoo bar tot wel 60 wasbeurten mee dus ook nog eens economisch gezien verantwoord!

Praktische oplossingen bij de opvoeding van jouw hond of kat

Naast vachtverzorging heeft Greenfields een range train & clean sprays om bij te dragen aande opvoeding van jouw hond of kat. Jonge honden kunnen tijdens de eerste weken in hun nieuwe huis nog wel eens een ongelukje hebben. De urine destroy spray helpt urinevlekken te verwijderen, bestrijdt nare luchtjes en is geschikt voor meubels, beddengoed, kleding of tapijten. Om bij onze jonge viervoeters te blijven heeft Greenfields een training spray ontwikkeld welke helpt te voorkomen dat jouw pup of kitten gaat kauwen of krabben aan meubels, schoenen of andere items in huis.

De collectie van praktische sprays is verder aangevuld met de stay away spray om de huisdieren uit de wijk uit jouw (voor)tuin te houden en een stain & odor spray voor het verwijderen van allerlei soorten ongelukjes van jouw huisdier. Greenfields is een merk met een breed assortiment aan producten voor een zo natuurlijk mogelijke verzorging en opvoeding van jouw huisdier!

Innovatieve voedingssupplementen

Het bieden van verantwoorde verzorging aan een huisdier is voor Greenfields belangrijk. Zo heeft het een reeks voedingssupplementen voor de hond ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek en hoogwaardig gepatenteerde ingrediënten. Met onderscheidende formules ontwikkeld tegen stress, darm, gewricht, huid en vachtproblemen bieden de voedingssupplementen een ondersteuning aan het dagelijks leven van de hond.

De eenvoudig toe te dienen supplementen in de vorm van een capsule of olie blend vormen een aanvulling op een gebalanceerde voeding. Een keuze voor de Greenfields voedingssupplementen is een met de beste kwaliteit. Zo bevat het geen vulmiddelen en geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Sprays voor de opvoeding van jouw hond of kat

Naast vachtverzorging en voedingssupplementen heeft Greenfields een range train & clean sprays om bij te dragen aan de opvoeding van jouw hond of kat. Jonge honden kunnen tijdens de eerste weken in hun nieuwe huis nog wel eens ‘een ongelukje’ hebben. De urine destroy spray helpt urinevlekken te verwijderen, bestrijdt nare luchtjes en is geschikt voor meubels, beddengoed, kleding of tapijten. Om bij onze jonge viervoeters te blijven heeft Greenfields een training spray ontwikkeld welke helpt te voorkomen dat jouw pup of kitten gaat kauwen of krabben aan meubels, schoenen of andere items in huis. Uiteraard zitten hier geen schadelijke bijwerken aan voor jouw huisdier!

De collectie van praktische sprays is verder aangevuld met de stay away spray om de huisdieren uit de wijk uit jouw (voor)tuin te houden en een stain & odor spray voor het verwijderen van allerlei soorten ongelukjes van jouw huisdier. Greenfields is een merk met een breed assortiment aan producten voor een zo natuurlijk mogelijke verzorging en opvoeding van jouw huisdier!

Back to top