• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Happy Home

Happy HomeHappy Home

De naam Happy Home zegt het al, je voelt je gelukkig in een gezond en warm verblijf en dat begint met de lekkerste bodem. Met Happy Home vind je bij Pets Place een groot assortiment voor jouw dier. Van een konijnenhok tot aan een vogelkooi en van een hamsterverblijf tot aan de kattenbak, ieder dier heeft een andere behoefte. Kies je voor Happy Home, dan geef je de pootjes wat ze verdienen en blijft het verblijf fris en schoon. Bij de knagers mag een verse pluk hooi natuurlijk ook niet ontbreken en ook hier heeft Happy Home een vezelrijk assortiment voor. Maak van jouw dierenverblijf ook een Happy Home!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Inspiratie van andere baasjes! @petsplacenl

Happy Home kattenbakvulling

Happy Home kattenbakvulling staat voor kwaliteit en biedt een kattenbakvulling voor elke kat. Van fijne tot grove korrels, met of zonder geur en klontvormend of niet klontvormend. Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat er voor iedere ''behoefte' een product beschikbaar is.

Kies een fijne vulling voor een zacht zand gevoel aan de pootjes van je kat met een enorme klonterkracht. Of juist een grove vulling wanneer je kat graag graaft en of een lange vacht heeft. Voor de kattenbaasjes die een bijdrage willen geven een duurzame oplossing heeft Happy Home ook diverse natuurlijke producten welke in de GFT afvalbak mogen, mist de keutels van de kat hier niet bijzitten.

Toch liever een wc verfrisser in de toilet? Happy Home heeft ook geparfumeerde producten.

Happy Home bodembedekking

Bij Pets Place vind je een uitgebreid assortiment, want ieder dier heeft namelijk een andere behoefte. De één heeft lange haren of kan minder goed tegen stof en de ander graaft graag lange tunnels in een dikke laag bodembedekking. De materialen worden met zorg geoogst, gedroogd en verpakt. Met Happy Home kan je dus aan al die verschillende wensen voldoen en maak je het verblijf zo comfortabel mogelijk voor jouw dier.

Denk jij ook wel eens aan witte stranden met mooie schelpjes en een lekker plekje voor jezelf. Happy Home heeft ook voor de vogel liefhebber een mooie bodembedekking. Het witte zand bevat oester- en zeeschelpjes en heeft een frisse anijs geur. Alles in 1 dus, voor een fris en hygiënisch verblijf.

Happy Home hooi

Dit hoofdingrediënt staat op ieder knagermenu en dient altijd aanwezig te zijn in het verblijf. Een verse pluk Happy Home zorgt niet alleen voor een goede spijsvertering, het bevordert ook nog eens de natuurlijke tandslijtage. Happy Home heeft een ruim assortiment hooi, maar ook verschillende varianten kruidenhooi, die verrijkt zijn met de lekkerste natuurlijke ingrediënten. Denk aan paardenbloemen, kamille, appel en banaan en natuurlijk wortel. Daarnaast zijn er ook nog extra lange vezels te verkrijgen met het timothy hooi. Kortom, de basis voor een blij buikje begint met Happy Home!

Jij wilt toch ook een Happy Home?

Met al die verschillende varianten, kan je met Happy Home jouw dier een veilig en vertrouwd gevoel geven. De grondstoffen zijn met zorg uitgekozen en bieden de beste oplossing voor de wensen van het dier. Met een schoon en fris verblijf voelt ieder dier zich lekker en kan jij optimaal genieten van hun aanwezigheid, wat een geluk!

-

Back to top