• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €29,-
 • 30.000 producten op voorraad
 • Gratis Click & Collect

Hill's Prescription Diet

Hill'sHill's

Moet je hond of kat op advies van je dierenarts dieetvoeding van Hill’s Prescription Diet eten? Bij Pets Place vind je een ruim assortiment aan de verschillende dieetvoedingen van Hill’s. Ben je opzoek naar meer informatie over de gewone diervoedingen van Hills? Lees alles op onze Hill’s pagina!

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van129producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Root Catalog petsplace kopen
  Hill's Prescription Diet C/D Multicare Urinary Care Zak Kip - Kattenvoer
  Normale prijs 21,75 21,75
  1.5 kg
  5 kg
  10 kg
 2. Root Catalog petsplace kopen
  Hill's Prescription Diet Metabolic + Mobility - Weight + Joint Care Zak Kip - Hondenvoer
  Normale prijs 47,29 - 89,29 47,29 - 89,29
  4 kg
  12 kg
 3. Root Catalog petsplace kopen
  Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities Zak - Kattenvoer
  Normale prijs 27,19 - 72,75 27,19 - 72,75
  1.5 kg
  3 kg
  6 kg
 4. Root Catalog petsplace kopen
  Hill's Prescription Diet C/D Multicare Urinary Care Zak Kip - Kattenvoer
  Normale prijs 36,25 - 102,49 36,25 - 102,49
  3 kg
  8 kg
  12 kg
 5. Root Catalog petsplace kopen
  Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Urinary Care Zak Kip - Kattenvoer
  Normale prijs 22,79 - 76,95 22,79 - 76,95
  1.5 kg
  4 kg
  8 kg
 6. Root Catalog petsplace kopen
  Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities Zak - Hondenvoer
  Normale prijs 41,49 - 84,99 41,49 - 84,99
  3 kg
  10 kg
 7. Root Catalog petsplace kopen
  Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management Zak Kip - Kattenvoer
  Normale prijs 24,99 - 116,25 24,99 - 116,25
  1.5 kg
  3 kg
  8 kg
  12 kg
 8. Root Catalog petsplace kopen
  Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care Zak Kip - Kattenvoer
  Normale prijs 28,95 28,95
  1.5 kg
  5 kg
 9. Root Catalog petsplace kopen
  Hill's Prescription Diet T/D Dental Care Zak Kip - Kattenvoer
  Normale prijs 25,99 - 41,99 25,99 - 41,99
  1.5 kg
  3 kg
  5 kg
 10. Root Catalog petsplace kopen
  Hill's Prescription Diet J/D Joint Care Zak Kip - Hondenvoer
  Normale prijs 79,95 79,95
  5 kg
  12 kg
 11. Root Catalog petsplace kopen
  Hill's Prescription Diet C/D Multicare Stress Urinary Care Zak Kip - Kattenvoer
  Normale prijs 36,49 - 113,29 36,49 - 113,29
  3 kg
  12 kg
 12. Root Catalog petsplace kopen
  Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Digestive+ Fibre Care Zak Kip - Kattenvoer
  Normale prijs 25,25 25,25
  1.5 kg
 13. Root Catalog petsplace kopen
  Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Digestive+ Fibre Care Zak Kip - Hondenvoer
  Normale prijs 24,29 - 74,99 24,29 - 74,99
  1.5 kg
  4 kg
  10 kg
 14. Root Catalog petsplace kopen
  Hill's Prescription Diet S/D Urinary Care Zak Kip - Kattenvoer
  Normale prijs 23,79 - 40,79 23,79 - 40,79
  1.5 kg
  3 kg
  5 kg
 15. Root Catalog petsplace kopen
  Hill's Prescription Diet Y/D Thyroid Care Zak - Kattenvoer
  Normale prijs 31,29 - 44,79 31,29 - 44,79
  1.5 kg
  3 kg
  5 kg
 16. Root Catalog petsplace kopen
  Hill's Prescription Diet I/D Digestive Care Zak Kip - Hondenvoer
  Normale prijs 19,49 - 109,99 19,49 - 109,99
  1.5 kg
  4 kg
  16 kg
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van129producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hill’s Prescription Diet

Hill’s Prescription Diet zijn diervoedingen die samengesteld op basis van wetenschappelijke inzichten voor honden en katten met specifieke gezondheidsklachten of specifieke voedingsbehoeften. De voedingen van Hill’s Prescription Diet mogen alleen in overleg met je dierenarts gegeven worden. Het is belangrijk dat je tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact hebt met je dierenarts. Zie je dat de gezondheid van je hond of kat achteruit gaat? Schakel dan direct de dierenarts in! Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden.

Verschillende soorten Hill’s Prescription Diet

Er zijn verschillende soorten dieetvoedingen voor je hond en kat, hieronder lees je meer informatie over de verschillende Hill’s Prescription Diet voedingen.

Urinewegen en nieren

Een veel voorkomend probleem bij katten en honden zijn kristallen en stenen in de blaas en urinewegen. Hill’s Prescription Diet Urinary Care (c/d) is speciaal voor katten en honden die aanleg hebben voor het ontwikkelen van struviet- en calciumoxalaatstenen. Deze voeding lost struvietstenen op en helpt de urinewegen gezond te houden. Ook verlaagd deze voeding de kans op terugkerende stenen na een behandeling. De Urinary Care (c/d) is voor katten beschikbaar in droogvoer en natvoer en ook voor honden in droogvoer en natvoer.

Nierschade bij een hond of kat kan niet ongedaan gemaakt worden, maar het proces kan wel vertraagd worden. Hill’s Prescription Diet Kidney Care (k/d) is speciaal ontwikkeld voor honden en katten om de belasting van de nieren te verminderen. Deze huisdiervoeding helpt de vitale nierfunctie te beschermen en stimuleert de eetlust van je trouwe viervoeter. De Kidney Care (k/d) hondenvoeding is beschikbaar in droogvoer en natvoer, de kattenvoeding is ook beschikbaar in droogvoer en natvoer.

Gewicht

Een gezond gewicht is essentieel voor de levenskwaliteit van je huisdier, één pondje teveel kan namelijk al een grote invloed hebben. Overgewicht beperkt de mobiliteit van je hond en kat en heeft een negatieve invloed op de gezondheid. Hill’s Prescription Diet Metabolic is ontwikkeld om honden en katten te helpen met gewicht te verliezen en om daarna in vorm te blijven. De voeding stimuleert het natuurlijke vermogen van het lichaam van je trouwe viervoeter om vet te verbranden. De vezels in het voer geeft een vol en tevreden gevoel. De Metabolic hondenvoeding is beschikbaar in droogvoer en natvoer, de kattenvoeding is ook beschikbaar in droogvoer en natvoer.

Heeft je hond of kat last van overgewicht? Dan zal je ervoor moeten zorgen dat je huisdier een deel van het gewicht kwijt raakt. Hill’s Prescription Diet Weight Reduction (r/d) is speciaal samengesteld voor honden en katten met gewichtsproblemen. De brokken zijn arm aan calorieën en vet, maar rijk aan voedingsvezels die voor een verzadigd gevoel zorgen. Met het voeren van de Weight Reduction (r/d) brokken kan het lichaamsvet van je hond met 13% en van je kat met 11% verminderen in 2 maanden tijd.

Voor honden en katten met diabetes mellitus (suikerziekte) zijn er Hill’s Prescription Diet Diabetes Care (m/d) kattenvoeding en hondenbrokken. Deze voeding is naast de medicatie geschikt voor de regulering van de glucosevoorziening en vermindering van overgewicht. Het voer heeft een laag gehalte aan glucose afgevende koolhydraten en een laag energiegehalte. De Diabetes Care kattenvoeding is beschikbaar in droogvoer en natvoer.

Voor katten met suikerziekte is het vaak moeilijk om op een gezond gewicht te blijven. Hill’s Prescription Diet Digestive / Weight Management (w/d) is ontwikkeld voor het behouden van het optimale gewicht voor katten met (een aanleg voor) obesitas. De kattenbrokken bevatten weinig calorieën en vet maar is rijk aan voedingsvezels die voor een verzadigd gevoel zorgen. De toegevoegde L-carnitine stimuleert de vetverbranding en helpt de je kat om spieren te behouden.

Spijsvertering

Problemen met de spijsvertering kunnen erg vervelend zijn voor je hond en kat. Hill’s Prescription Diet Digestive Care (i/d) voor honden en katten is samengesteld om spijsverteringsproblemen te verminderen om een opname van voedingsstoffen te garanderen. Het unieke prebiotische mengsel van vezels in het voer stimuleert de activiteit van goede darmbacteriën bij je trouwe viervoeter. Prebiotische vezels dienen als het ware als voeding voor de goede bacteriën in de darmen van je huisdier. De Digestive Care (i/d) hondenvoeding is beschikbaar in droogvoer en natvoer, de kattenvoeding is ook beschikbaar in zowel droogvoer als natvoer.

Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome voor honden en katten is ontwikkelt met unieke technologie die het darmmicrobioom van je huisdier voeden. Deze voeding zorgt binnen 24 uur voor een regelmatige, gezonde ontlasting en verminderd het risico op herhaling van het vezel gevoelige spijsverteringsprobleem. De Gastrointestinal Biome voeding is voor honden beschikbaar in droogvoer en natvoer en ook voor katten in droogvoer en natvoer.

Omgevings- en voedselallergie

Het kan zo zijn dat je hond of kat een voedselovergevoeligheid of -intolerantie heeft. Dit kan leiden tot een geïrriteerde huid en vacht, oorproblemen of spijsverteringsproblemen. Hill’s Prescription Diet Food Sensitivities (z/d) voor honden en katten is speciaal ontwikkeld om huid- en spijsverteringsproblemen als gevolg van voedselintoleranties te verminderen. De samenstelling van de voeding helpt ongewenste voedselreacties te voorkomen en zorgt voor een goede huidbarrière en ontlasting. De Food Sensitivities (z/d) voeding is voor honden beschikbaar in droogvoer en natvoer en voor katten ook in droogvoer en natvoer.

Een andere kattenbrok die allergische voedselreacties helpt te verminderen is de Hill’s Prescription Diet Skin/Food Sensitivities (d/d). Deze kattenbrok is op basis van eend en groene erwt, eend is een dierlijke eiwitbron waar katten zelden allergisch voor zijn. Het hoge gehalte aan essentiële vetzuren ondersteunt een gezonde huidfunctie en een glanzende vacht.

Hill’s Prescription Diet Derm Complete hondenvoeding is ontwikkelt ter ondersteuning van de huidfunctie bij huidaandoeningen en overmatig haaruitval. Het voer helpt de huidbarrière te versterken en voorkomt ongunstige reacties op voeding. De Derm Complete hondenvoeding is voor honden beschikbaar in droogvoer en natvoer.

Heeft je hond last van huid- en vachtproblemen die veroorzaakt worden door omgevingsallergenen? Dan zijn de Hill’s Prescription Diet Derm Defense hondenbrokken daar de ideale oplossing voor! De hondenbrokken vermindert een reactie op omgevingsallergenen en versterkt de huidbarrière. De huid & vacht van je trouwe viervoeter zal weer zacht aanvoelen en er stralend uitzien met deze voeding.

Andere gezondheidsklachten

Sommige honden en katten hebben veel last van tandplak en -steen en moeten hiervoor regelmatig naar een dierenarts. Hill’s Prescription Diet Dental Care (t/d) is speciaal ontwikkelt voor honden en katten om een gezond tandvlees te behouden en de ontwikkeling van tandplak en -verkleuring te verminderen. De voeding bevat een speciale vezelmatrix, het voedsel zet zich eerst rond de tanden voordat het wordt gemaald. Dit zorgt voor een licht schrapend effect wat de ontwikkeling van tandsteen, tandplak en vlekken afremt.

Heeft je kat last van hyperthyreoïdie: een te snel werkende of overactieve schildklier? De schildklier produceert dan te veel hormonen wat vervelende klachten met zich mee kan brengen. Hill’s Prescription Diet Thyroid Care (y/d) is ontwikkeld om de gezondheid van de schildklier van je kat te ondersteunen. Wanneer Thyroid Care (y/d/) de enige voedingsbron is van je kat, zal deze in 3 weken tijd de concentratie aan schildklierhormonen normaliseren. Het gecontroleerde fosforgehalte en het lage natriumgehalte ondersteunen de gezondheid van de nieren. De Thyroid Care (y/d) kattenvoeding is beschikbaar in zowel droogvoer als natvoer.

Voor honden en katten die last hebben van stijve en pijnlijke gewrichten zijn er de Hill’s Prescription Diet Joint Care (j/d) hondenbrokken en kattenbrokken. De samenstelling van deze brok ondersteunt je huisdier bij het lopen, rennen, spelen en traplopen door pijnlijke gewrichten te verzachten en gezond kraakbeen te behouden. In 21 dagen zal je al een zichtbare verbetering in de beweeglijkheid bij je hond zien en bij je kat na 28 dagen!

Tijdens het herstellen van een ziekte, ongeval of operatie heeft je huisdier extra voedingsstoffen nodig. Hill’s Prescription Diet Restorative Care (a/d) is natvoer is geschikt voor katten en honden tijdens het herstel, en lipidose van de lever bij katten. De voeding heeft een hoog energiegehalte, een hoog gehalte aan essentiële voedingsstoffen en goed verteerbare ingrediënten die zorgen voor een goed genezingsproces en het versterken van het immuunsysteem. De lekkere en zachte textuur maakt het aantrekkelijk voor dieren met een verlies aan eetlust én maakt het mogelijk om indien nodig de voeding de hand of een spuit te voeren.

Hill's Prescription Diet Liver Care (l/d) is samengesteld voor honden met een leveraandoening die een verminderde leverfunctie veroorzaakt. De hondenbrok bevat goed verteerbare eiwitten, koolhydraten en vetten waardoor de lever minder belast wordt. Ook helpt de voeding om de productie van metabolische toxines uit de voedingsstoffen af te remmen.

Back to top