• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €29,-
 • 30.000 producten op voorraad
 • Gratis Click & Collect

Hill's

Hill'sHill's

De diervoedingen van Hill’s zijn perfect gebalanceerde voedingen die het leven van honden en katten veranderen, je hond of kat zal met deze voeding gezonder en gelukkiger kunnen leven. Alle voedingen van zijn gebaseerd op de wetenschap en de voedingsbehoeften van je hond of kat. Je vind bij Pets Place huisdiervoeding van Hill’s voor honden en katten van elke leeftijd en ras. Kortom, voor iedere hond of kat wat wils!

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van56producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Root Catalog petsplace kopen
  Hill's Feline Adult Oral Care Kip - Kattenvoer
  Normale prijs 25,49 - 78,25 19,12 - 58,69
  1.5 kg 25,49
  7 kg 78,25
 2. Root Catalog petsplace kopen
  Hill's Feline Young Adult Sterilised Cat Eend - Kattenvoer
  Normale prijs 24,29 - 78,49 18,22 - 58,87
  1.5 kg 24,29
  3 kg 35,95
  7 kg 78,49
 3. Root Catalog petsplace kopen
  Hill's Canine Adult Light Small&Mini Breed Kip - Hondenvoer
  Normale prijs 16,89 - 46,95 12,67 - 35,21
  1.5 kg 16,89
  6 kg 46,95
 4. Root Catalog petsplace kopen
  Hill's Feline Adult Light Kip - Kattenvoer
  1.5 kg 23,49
  7 kg 71,95
 5. Root Catalog petsplace kopen
  Hill's Canine Adult Oral Care Medium Kip - Hondenvoer
  Normale prijs 22,19 - 79,95 16,64 - 59,96
  2 kg 22,19
  12 kg 79,95
 6. Root Catalog petsplace kopen
  Hill's Feline Adult Perfect Weight - Kattenvoer
  Normale prijs 30,95 - 79,95 23,21 - 59,96
  1.5 kg 30,95
  2.5 kg 32,95
  7 kg 79,95
 7. Root Catalog petsplace kopen
  Hill's Canine Adult Sensitive Stomach & Skin Small & Mini Kip - Hondenvoer
  3 kg 26,89
  6 kg 49,95
 8. Root Catalog petsplace kopen
  Hill's Canine Adult Perfect Digestion Large Breed Kip&Bruine Rijst - Hondenvoer
  Normale prijs 73,95 55,46 - 55,46
  12 kg 73,95
 9. Root Catalog petsplace kopen
  Hill's Canine Adult Perfect Digestion Medium Breed - Hondenvoer
  Normale prijs 24,29 - 73,95 18,22 - 55,46
  2.5 kg 24,29
  12 kg 73,95
 10. Root Catalog petsplace kopen
  Hill's Hypoallergenic Insecten&Ei - Kattenvoer
  1.5 kg 29,25
  7 kg 83,49
  Winkelvoorraad
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van56producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Inspiratie van andere baasjes! @petsplacenl

Hill’s diervoeding

Hill’s Pet Nutrition is in 1939 opgericht door dr. Mark Morris. Van beroep was dr. Morris een dierenarts en hij vond dat we de gezondheid van onze huisdieren net zo serieus moesten nemen als onze eigen gezondheid. Hij ontwikkelde huisdiervoeding die gebruikt kon worden om het leven van huisdieren met bepaalde gezondheidsaandoeningen te verbeteren. Inmiddels werken er bij het bedrijf meer dan 220 dierenartsen, voedingswetenschappers, technici en gepromoveerde voedingsdeskundigen. Samen ontwikkelen zij huisdiervoeding die aan de behoeften van je hond en kat voldoen.

Hill’s Science Plan

Met Hill’s Science Plan geef jij je huisdier voeding die perfect is afgestemd op de metabolisme en behoeften van jouw hond of kat. Het Science Plan voer is geschikt voor honden en katten van elk ras, elke leeftijd en huisdieren met speciale behoeften.
Al het droogvoer van Science Plan bevat:

 • Licht verteerbare ingrediënten met hoogwaardige eiwitten.
 • Uitgebalanceerde voedingswaarden voor een gezonde huid, vacht en ontlasting.
 • Klinisch bewezen antioxidanten voor een gezond immuunsysteem.

Hill’s Science Plan hondenvoeding

Tijdens de verschillende levensfasen van je hond verschillen de voedingsbehoeftes. Daarom heeft Hill’s hondenbrokken voor puppy’s, volwassen honden en senior honden. Naast de leeftijdsgebonden brokken heeft Hill’s ook voeding voor je trouwe viervoeter met speciale behoeften. Zo zijn er gewichtscontrole brokken voor honden met (kans op) overgewicht of een verlaagd energiebehoefte. Heeft je hond juist een heel actief leven? Dan zijn er hondenbrokken die de gewrichten ondersteunen. Deze brokken ondersteunen de gewrichtsflexibiliteit en houden het bewegingsstelsel van je hond gezond!

Heeft je trouwe viervoeter een gevoelige maag en/of huid? Dan heeft Hill’s hondenbrokken die de maag en huid ondersteunen. Deze brokken zijn licht verteerbaar, verzorgen de huid en laten de vacht stralen. Voor honden met een gevoelige spijsvertering zijn er brokken die de spijsvertering ondersteunen en voor een gezonde darmflora zorgen. Tot slot heeft Hill’s hondenbrokken die het gebit reinigen. De brokken verminderen de opbouw van tandplak- en steen en zorgen voor een frisse adem van je trouwe viervoeter.

Naast hondenbrokken heeft Hill’s ook natvoer voor honden. Er is natvoer voor puppy’s, volwassen honden en senior honden, maar ook voor honden met een gevoelige spijsvertering en voor honden die slecht reageren op granen.

Hill’s Science Plan kattenvoeding

Net als een hond, heeft je kat tijdens de verschillende levensfasen ook een andere voedingsbehoefte. Daarom heeft Hill’s kattenbrokken voor kittens, junior katten, volwassen katten en senior katten. Naast de leeftijdsgebonden brokken heeft Hill’s ook voeding voor je kat met een speciale behoefte. Zo zijn er gewichtscontrole brokken voor katten met (kans op) overgewicht of een verlaagd energiebehoefte. Is je kat gesteriliseerd of gecastreerd? Dan zijn er kattenbrokken voor gesteriliseerde katten die je maatje slank en actief houden! Gesteriliseerde of gecastreerde katten worden door de veranderende hormoonhuishouding vaak zwaarder, het lage gehalte aan vet en hoge gehalte aan L-carnitine helpen je kat met het afvallen. Ook zijn er voor gesteriliseerde en gecastreerde katten brokken die de urinewegen ondersteunen. Deze brokken zorgen naast het behouden van een goed gewicht ook voor gezond blijven van de nieren en blaas van jouw kat! Heb jij een kat die in huis leeft? Voer dan de Hill’s kattenbrokken voor binnenkatten die haarballen verminderd. Binnenkatten hebben niet twee vaste ruiperiodes maar verharen het hele jaar door. Hierdoor spenderen binnenkatten meer tijd aan de vachtverzorging en is er meer kans op haarballen.

Heeft je kat last van een gevoelige maag en/of huid? Dan heeft Hill’s kattenbrokken die de maag en huid ondersteunen. Deze kattenvoeding bestaat uit licht verteerbaar ingrediënten en verzorgen de huid en vacht. Voor katten met een gevoelige spijsvertering zijn er brokken die de spijsvertering ondersteunen en zorgen voor een gezonde darmflora. Niet elke kat kan goed tegen granen in zijn of haar voeding, daarom zijn er kattenbrokken zonder granen. De graanvrije voeding is verkrijgbaar in kittenbrokken, brokken voor volwassen katten en brokken voor senior katten. Tot slot heeft Hill’s kattenbrokken die het gebit reinigen. De brokken verminderen de opbouw van tandplak- en steen en zorgen voor een frisse adem van jouw maatje!

Naast kattenbrokken heeft Hill’s ook natvoer voor katten. Er is natvoer voor kittens, volwassen katten en senior katten. Maar ook voor gesteriliseerde of gecastreerde katten en katten met (kans op) overgewicht.

Kwaliteit van Hill’s diervoeding

Wetenschap is één van de belangrijkste onderwerpen bij Hill’s. Het voedingsteam onderzoekt wat je huisdier nodig heeft voor een zo lang en gelukkig mogelijk leven. Met deze informatie ontwikkelen zij de voeding die aansluit bij de behoeften van je kat en hond.
De ingrediënten die in de voedingen worden gebruikt moeten aan strenge eisen voldoen en worden onderzocht op veiligheid en de essentiële voedingsstoffen. Dit wordt na het produceren nog een keer gecontroleerd voordat het in de voerbak van jouw huisdier terecht komt! Jaarlijks worden er controles uitgevoerd op de kwaliteitssystemen van iedere productiefaciliteit, zodat de voeding van jouw dier onder schone en hygiënische omstandigheden wordt gemaakt.

Hill’s Prescription Diet

Naast diervoeding voor gezonde dieren heeft Hill’s een speciale Prescription Diet lijn voor dieren die op een speciaal dieet moeten. Denk bijvoorbeeld aan een dier met overgewicht of nierproblemen. De dieetvoedingen van Hill’s mogen alleen gegeven worden in overleg met je dierenarts. Meer weten over de speciale dieetvoedingen? Lees alles op onze pagina over Hill’s Prescription Diet!

Back to top