• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Hofstede is onderdeel geworden van Pets Place Boerenbond!

Hofstede wordt Pets Place Boerenbond Hofstede. De winkel blijft zoals je gewend bent en klanten kunnen blijven rekenen op jouw deskundige advies en altijd een vriendelijke glimlach. En tegelijkertijd zie je ook dat we steeds meer producten van Pets Place Boerenbond in ons assortiment krijgen.

Wat gebeurt er met mijn Hofstede spaarpunten?

Al je Hofstede spaarpunten worden bij het afrekenen aan de kassa in de winkel verrekend als korting óf kun je inwisselen voor een Pets Place Boerenbond Hofstede cadeaukaart* van dezelfde waarde.

Ook krijgen alle Hofstede klanten met spaarpunten 50% korting op 1 jaar Pets Place Premium!** Met Pets Place Premium ontvang je een heel jaar lang standaard 5% korting op meer dan 20.000 producten. 

Pets Place Boerenbon HofstedePets Place Boerenbon Hofstede
Pets Place Boerenbon HofstedePets Place Boerenbon Hofstede

Bezoek onze winkel

Pets Place Boerenbond Hofstede vind je nog altijd op hetzelfde adres in Den Haag (Schrepelpad 6, 2491 EE Den Haag), maar dan met een nóg groter assortiment en heel veel mooie aanbiedingen. 

  • * Je Hofstede spaarpunten zijn in de winkel in Den Haag tot 31 december 2024 in te wisselen als korting bij afrekenen aan de kassa óf voor een Pets Place Boerenbond Hofstede cadeaukaart.

    ** Om online gebruik te kunnen van 50% korting op Pets Place Premium moet je ingelogd zijn. Per account is deze korting eenmalig te gebruiken.

Back to top