• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €29,-
 • 30.000 producten op voorraad
 • Gratis Click & Collect

BF Petfood hond

Geen producten gevonden voor deze selectie.

BF Petfood vleesvoeding

Honden zijn van oorsprong vleeseters en daardoor erg gek op vleesvoedingen. BF Petfood heeft vleesvoedingen in 3 verschillende smaken. Deze vleesvoedingen dienen als complete maaltijd, als toevoeging aan hondenbrokken of als een lekkere beloningssnack. Wil je meer weten over BF Petfood vleesvoeding? Lees dan verder!

BF Petfood hondenvoer: een gezonde keuze

BF Petfood vleesvoeding koop je bij Pets Place in de smaken lam, eend en zalm. Ze worden gemaakt o.b.v. vers vlees en wordt geproduceerd met gebruik van stoom. Het hondenvoer bevat geen suiker, tarwe zout, chemische antioxidanten. Daarnaast bevat het ook geen geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Dit hondenvoer van BF Petfood is bovendien 100% glutenvrij, waardoor het ook erg geschikt is met honden met een glutenallergie.

Compleet hondenvoer of als beloning?

Hoe je dit hondenvoer ook geeft aan je hond, het wordt sowieso een verwennerij! Je kan BF Petfood als complete voeding geven, naast de hondenbrokken of gebruiken als lekkere beloningssnack. 1 vleesbol vervangt gemiddeld 60 gram brokken. BF Petfood vleesvoeding is ook ideaal als je hond mee op vakantie gaat. Doordat het niet in de koelkast bewaard hoeft te worden, kun je dit prima meenemen in de auto op vakantie! Ook is het voer ideaal als je jouw hond medicijnen moet geven. Veel honden willen een pilletje van de dierenarts niet graag opeten, maar als je het verwerkt in een vleesbol van BF Petfood dan is het ongetwijfeld zo opgegeten!

Denk aan de hygiëne!

Een voordeel van BF Petfood vleesvoeding is dat het buiten de koelkast bewaard kan worden. Wil je deze voeding niet in 1 keer geven maar in delen snijden, dan dien je een deel wel te bewaren in de koelkast. Wanneer je dit doet, is het voer nog zo’n 2 à 3 dagen houdbaar. Let bij het snijden van het vleesvoer wel op de hygiëne. We raden aan om altijd een apart snijplankje en een apart mes te gebruiken voor BF Petfood, dat je niet voor je eigen eten gebruikt.

BF Petfood zalmolie en vloeibaar schapenvet

Zalmolie en vloeibaar schapenvet van BF Petfood zijn een gezonde toevoeging op de voeding. De producten ondersteunen de huid, vacht, darmflora en eetlust van je hond of kat.

Vetten zijn de voornaamste bron van energie en zijn daarnaast belangrijk bij de transport van vitamine A, D, E en K in het lichaam. Iedere hond heeft een specifieke behoefte aan energie. Echter wordt veel hondenvoer verhit boven de 120°C. Hierdoor worden essentiële vetzuren vaak kapot gemaakt. Daarnaast kunnen huid- en vachtproblemen ontstaan door temperatuur, luchtvochtigheid en ongebalanceerde voeding.

BF Petfood vetproducten voor een optimale balans

De speciale (koude) vetproducten van BF Petfood zijn een gezonde toevoeging op de voeding. Vetproducten, zoals zalmolie of vloeibaar schapenvet, vullen de vetbehoefte aan en zorgen voor een optimale balans. De producten ondersteunen de huid, vacht, darmflora en eetlust van je hond of kat.

Heb jij een kieskeurige eter?

Vet is een belangrijke smaakmaker in hondenvoer. De gezonde vetproducten van BF Petfood bevorderen de eetlust, wat erg welkom is voor moeilijke eters!

Hoe gebruik je aanvullende vetproducten?

Zalmolie of vloeibaar schapenvet van BF Petfood gebruik je ter aanvulling van het gebruikelijke voer. Je kunt het apart voeren of gebruiken als smakelijke dressing over het voer van je huisdier.

BF Petfood zalmolie

BF Petfood zalmolie ondersteunt de huid, vacht, spieren en pezen, darmen, vertering en eetlust van je hond. De zalmolie wordt koudgeperst van verse zalm en is een gezonde aanvulling aan de dagelijkse voeding van je hond of kat. BF Petfood zalmolie is zuinig in gebruik en bevat een hoog gehalte aan gezonde omega 3 en 6 vetzuren.

BF Petfood zalmolie ondersteunt:
 • Huid en vacht.
 • Spieren en pezen.
 • Stofwisseling.
 • Eetlust.
 • Vertering.
 • Gewrichten.
 • Verlaging van PH waarde in urine.
Gebruik

Giet de zalmolie over het (droge) voer van je hond of kat of voer het apart. Voor honden en katten van alle leeftijden.

BF Petfood vloeibaar schapenvet

Vloeibaar schapenvet van BF Petfood is een perfecte smaakmaker en ondersteunt de huid, vacht, vertering, darmen, voedselopname en is goed voor bloedvaten en het hart. Het bestaat uit een mix van schapenvet, zalmolie en zonnebloemolie en bevat gezonde omega 3, 6 en 9 vetzuren en vitamine A en D.

BF Petfood vloeibaar schapenvet ondersteunt:
 • Voedselopname.
 • Vertering.
 • Hart en bloedvaten.
 • Eetlust.
 • Ontwikkeling van organen.
 • Gewrichten.
 • Tegen een schilferige huid.
Gebruik

Giet het vloeibare schapenvet over het (droge) voer van je hond of voer het apart. Voor alle hondenrassen en leeftijden.

-
Back to top