• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Interactief Speelgoed

Denkspellen voor honden zijn hondenpuzzels; daar is je hond wel druk mee! Bekijk interactief hondenspeelgoed van Trixie, Nina Ottosson en Adori bij Pets Place!

Tonen als Foto-tabel Lijst

8Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Inspiratie van andere baasjes! @petsplacenl

Denkspellen voor honden

Trucs uithalen om dat ene lekkere hondensnackje in het bekje te krijgen! Denkspellen zorgen voor vermaak en mentale stimulatie voor onze trouwe viervoeters. Dit interactieve hondenspeelgoed wordt een hond uitgedaagd, helpt het verveling te voorkomen en bevordert cognitieve vaardigheden van je viervoeter. Natuurlijke instincten, zoals snuffelen, worden geuit, je hond zal minder sloopgedrag vertonen en samen spelen versterkt de band tussen jou en je hond. Als laatste voordeel houden denkspellen honden actief en gezond.

Het juiste interactieve hondenspeelgoed voor je hond

Bij het kiezen van een hondenpuzzel, denkspel of ander interactief hondenspeelgoed is het belangrijk om rekening te houden met de grootte, leeftijd, en speelstijl van je hond. Kies speelgoed dat duurzaam is en gemakkelijk schoon te maken, en vermijd speelgoed met te kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren.

Welk level kies jij voor jouw hond?

Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden in denkspellen. Ga hier zorgvuldig mee om, want als het spel te lastig is, kan de aandacht je dier afhaken. Er is een onderscheid gemaakt in 3 moeilijkheidscategorieën, namelijk: 

  • Level 1: beginners. Perfect voor honden, die nog nooit eerder hondenpuzzels hebben gedaan!
  • Level 2: gevorderden. Ideaal voor honden die toe zijn aan net wat meer uitdaging.
  • Level 3 of hoger: Experts. Moeilijk en deze hondenspellen zijn voor de échte Einsteins onder de honden.

Hoe gebruik je interactief hondenspeelgoed?

Voor zowel baasje als voor beestje zal er enig geduld worden gevraagd totdat je hond een voerpuzzel snapt. Laat het denkspel voor honden langzaam en uitgebreid zien en moedig je hond aan om ermee te spelen door te belonen met traktatie, zoals hondenspeelgoed, een hondensnack of eigen hondenvoer. Herhaling is de kracht van de boodschap: laat af en toe zien hoe je hond een beloning kan bemachtigen. Gaat het goed? Dan zal je hond hopelijk snel het spelletje doorhebben!

Verschillende soorten denkspellen voor honden

Van hondenpuzzels tot denkspellen en interactieve ballen, met het gevarieerde assortiment van interactief hondenspeelgoed bij Pets Place zul je jouw hond uitdagen tot het uiterste! Wat precies past bij jouw hond?

Hondenpuzzel level 1

Level 1 hondenpuzzels zijn makkelijk. Honden (en puppy’s) zullen het trucje snel doorhebben, wat perfect is voor honden die nog nooit een hondenpuzzel hebben gedaan! Wanneer een hondenpuzzel te lang duurt, zal je hond er op den duur klaar mee zijn. 

Hondenpuzzel level 2

Level 2 is gevorderden puzzelaars. Deze hondenpuzzels zijn een slag moeilijker dan de level 1 hondenpuzzels. Is level 1 te moeilijk? Probeer de level 2 hondenpuzzel voor jouw hond!

Hondenpuzzel level 3

Level 3 of hoger zijn voor honden die met gemak de level 1 en level 2 denkspellen oplossen. Meerdere moeilijke handelingen achter elkaar zijn nodig om een enkel snackje te bemachtigen.

Denkspellen voor honden bij Pets Place

Interactief hondenspeelgoed is een waardevolle aanvulling op het leven van onze viervoeters. Het biedt niet alleen vermaak en stimulatie van natuurlijke gedragingen, het draagt ook bij aan hun mentale en fysieke gezondheid. Met een uitgebreid assortiment met merken als Trixie, Nina Ottosson en Adori is er voor elke hond iets te vinden. Bekijk het assortiment van denkspellen voor honden in één van de Pets Place winkels of snuffel rond in de webshop! Wil je ander hondenspeelgoed kopen, zoals stevig kauwspeelgoed, leuk werpspeelgoed, stoer trekspeelgoed of een lieve knuffel? Kijk gerust rond!

Back to top