• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €29,-
 • 30.000 producten op voorraad
 • Gratis Click & Collect

Hondenbrokken

Droogvoeding voor jouw viervoeter vind je bij hondenspeciaalzaak Pets Place. We hebben een ruim en divers assortiment aan droge hondenbrokken. Zo hebben we krokante of geperste, speciaal samengesteld brok, voeding op natuurlijke basis, voor kleine en grote hond.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van24producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Hondenvoer Hondenbrokken kopen
  Pedigree Adult - Hondenvoer
  Normale prijs 39,99 35,99 - 35,99
  10 kg
  12 kg 39,99
 2. Hondenvoer Hondenbrokken kopen
  Pedigree Junior Kip&Rijst - Puppy-Hondenvoer
  3 kg
  10 kg
  Winkelvoorraad
 3. Hondenvoer Hondenbrokken kopen
  Pedigree Adult Kip&Groente - Hondenvoer
  Normale prijs 11,59 - 39,99 11,59 - 35,99
  2.6 kg
  12 kg 39,99
 4. Hondenvoer Hondenbrokken kopen
  Pedigree Adult Mini Rund&Groente - Hondenvoer
  Normale prijs 6,49 - 39,99 6,49 - 35,99
  1.4 kg
  12 kg 39,99
 5. Hondenvoer Hondenbrokken kopen
  Pedigree Adult Lam - Hondenvoer
  10 kg
  Winkelvoorraad
 6. Hondenvoer Hondenbrokken kopen
  Pedigree Adult Mini Menu - Hondenvoer
  1.4 kg
  1.5 kg
  Winkelvoorraad
 7. Hondenvoer Hondenbrokken kopen
  Pedigree Adult Lam - Hondenvoer
  3 kg
  10 kg
  Winkelvoorraad
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van24producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Inspiratie van andere baasjes! @petsplacenl

Hondenbrokken voor jouw hond kopen

Droogvoer voor jouw viervoeter vind je bij hondenspeciaalzaak Pets Place. We hebben een ruim en divers assortiment aan droge hondenbrokken. Zo hebben we krokante of geperste, speciaal samengesteld brok en voeding op natuurlijke basis. En van talloze merken. Denk aan Royal Canin, Prins, Eukanuba, Pedigree en Smølke. Voor elk hondenras, van klein tot groot en jong en oud, een geschikte brok die zorgt voor een evenwichtige voeding.

Voordelen droog hondenvoer

Brokken zijn populair bij zowel hond als baasje. Om meerdere redenen. In vergelijking met natvoer zijn hondenbrokken eenvoudig in gebruik. Zo kun je dankzij een maatbeker exact de juiste hoeveelheid brokken aan je hond voorschotelen. Ook is droog hondenvoer in veel gevallen langer houdbaar dan natvoeding. Alleen diepvriesvoeding voor honden heeft een langere houdbaarheidsduur dan droogvoer. Hondenbrokken zijn verder energierijker dan natvoer. Droogvoer kan daarom in kleine hoeveelheden worden opgediend.

Krokante en geperste brok

Hondenbrokken kunnen worden onderverdeeld in krokante en geperste brok. Krokante brok is voor honden die schrokken vaak heel handig. Deze brok zorgt er namelijk voor dat het zich in de maag vergroot. Door deze techniek is de hond sneller verzadigd. Daarnaast moet de hond ook meer kauwen op krokante brokken, wat ervoor zorgt dat er minder snel tandproblemen ontstaan. Het nadeel van de krokante brok is dat het voor meer ontlasting bij de hond kan zorgen, aangezien hij zich opblaast bij te veel eten.

Geperste brok is een hondenbrok die uit elkaar valt in de maag. Dat zorgt voor minder ontlasting en is erg geschikt voor honden met een actieve levensstijl. De geperste brok heeft namelijk een hoge verteerbaarheid, wat een lage maagbelasting en een goede acceptatie tot gevolg heeft. De geperste brok is tevens een goede brok voor lastige eters.

Koolhydraat- of graanvrije hondenbrokken

Tegenwoordig willen mensen droog hondenvoer voor hun hond zonder koolhydraten, omdat honden in principe zonder koolhydraten kunnen. Koolhydraten zijn daarentegen wel een goede leverancier van energie en vezels. Honden zijn genetisch aangepast en kunnen koolhydraten beter verteren dan hun voorouder (de wolf). Voor drachtige en lacterende teven kunnen koolhydraten zelfs helpen om aan de verhoogde behoefte aan glucose te voldoen.

Back to top