• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €29,-
 • 30.000 producten op voorraad
 • Gratis Click & Collect

Automatische voerbak voor honden

automatische voerbak voor hondenautomatische voerbak voor honden

Automatische voerbak voor honden, of automatische hondenvoerbak kopen? Vind hier voerautomaten voor honden van merken als Trixie en Calex bij Pets Place!

Tonen als Foto-tabel Lijst

3Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Automatische voerbak voor honden bij Pets Place

De nieuwste technische gadgets, ze zijn steeds meer gewild en wat zijn ze toch handig! Ook de automatische voerbak voor honden is tegenwoordig onmisbaar. Een automatische voerbak voor honden wordt ook wel een voerautomaat, automatische hondenvoerbak, smart voerbak, elektrische voerbak voor honden of slimme voerbak voor honden genoemd. Zo veel namen, maar eigenlijk komt het allemaal op hetzelfde neer, namelijk een apparaat waarmee je automatisch je honden kan voeren. En wist je dat je met een drinkfontein voor honden gegarandeerd bent van vers drinkwater? Dat past perfect bij een automatische voerbak voor honden! Wil jij jouw honden automatisch voeren en ben je op zoek naar de beste automatische voerbak voor honden van merken als Trixie en Calex? Dan ben je bij Pets Place aan het juiste adres. Neem een kijkje tussen de voer- en drinkbakken of kom langs in een van onze winkels!

Waarom een automatische voerbak voor honden?

“Waarom een automatische voerbak voor honden aanschaffen als een normale voerbak ook werkt?”, denk je misschien. Maar kan een normale voerbak ook op afstand gevuld worden en je hond voeren als je een dagje weg of op werk bent? Natuurlijk niet! Een automatische voerbak voor honden daarentegen, kan dat natuurlijk wel. Een automatische hondenvoerbak zorgt ervoor dat jij op ieder moment je dier kan voeren, zodat jouw lieve hond altijd op tijd kan smullen!

Hoe werkt een automatische voerbak voor honden?

Hoewel niet alle automatische hondenvoerbakken hetzelfde zijn, werken ze over het algemeen wel op dezelfde manier.

 • De voerbak vullen: Vul de automatische voerbak voor honden met het gewenste hondenvoer. Sommige voerbakken kunnen genoeg voer opslaan voor meerdere dagen, terwijl andere automatische voerbakken voor honden vaker bijgevuld moeten worden 
 • De timer instellen: Stel een timer in met de gewenste tijd of tijden dat jouw hond een maaltijd moet krijgen. Dit kan, afhankelijk van het model, vaak op de voerbak zelf of met de bijbehorende app. Je kunt vaak ook een hoeveelheid voer per keer instellen
 • Etenstijd: Op de vooraf ingestelde tijden zal de automatische voerbak voor honden de juiste hoeveelheid voer afgeven voor je trouwe viervoeter. Lekker smikkelen!

Welk hondenvoer in een automatische hondenvoerbak?

Welk hondenvoer in de automatische hondenvoerbak gebruikt kan worden, is afhankelijk van het model. Kijk bij de productinformatie welke brokken geschikt zijn. Er kan vaak geen natvoer worden gebruikt in een automatische voerbak voor honden. Kan dit wel? Dan staat dit ook bij de productinformatie vermeld.

Wat zijn de voor- en nadelen?

Een automatische voerbak voor honden kan zowel voor- als nadelen hebben. Onderstaand hebben we ze op een rijtje gezet, zodat jij ze tegen elkaar kan afwegen.

Voordelen van een smart voerbak

 • Geen zorgen meer als je van huis bent, je hond krijgt altijd op tijd voeding
 • Consistent voedingsschema door op vaste tijdstippen eten te geven
 • Door in te stellen hoeveel je hond per keer mag krijgen, houd je controle over de portie en kan je eventueel overgewicht voorkomen
 • Vaak aan te sturen met een handige app
 • Vaak heeft de smart voerbak een ingebouwde camera en microfoon, zodat je jouw lieve hond kunt bekijken en zelf tegen je doggo kunt praten!

Nadelen van een smart voerbak

 • Kost meer dan een normale voerbak
 • Kan niet met alle soorten voer gebruikt worden
 • Je mist het leuke moment van je hond eten geven.

Dat wordt lekker smullen en smakken met die automatische hondenvoerbakken!

-
Back to top