• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

De #huisdierholidays zijn voorbij!

De vakantieperiode is voorbij, wat betekent dat de gratis Viervoeter Vakantiegids niet meer verkrijgbaar is. Wél ligt er een nieuwe editie van Lief Dier Magazine in de winkels! Bekijk hier alles over de nieuwste editie van het leukste dierenmagazine van Nederland.

Cadeautje voor alle huisdierbaasjes! De gratis viervoeter vakantiegids ligt nu in onze winkels

Vakantie vieren is het fijnst met je beste vrienden. Logisch dus dat je viervoeter erbij is deze zomer, en gelukkig zijn er al kwispelend veel bestemmingen waar je mét huisdier meer dan welkom bent. Daarom doet Pets Place je een complete gratis vakantiegids cadeau: zestien zonnige pagina’s vol reisbestemmingen, weetjes, tips en handigs voor op reis.

Haal snel de zomereditie van Lief Dier op bij je favoriete Pets Place winkel: je gratis vakantiegids zit eraan vast! Kijk hier of er een
Pets Place winkel bij jou in de buurt zit!

Happy Huisdier Holidays!

Steek je neus in de lucht en snuffel de frisse lucht op: het is vakantie! Zomers vieren miljoenen gezinnen door heel Nederland vakantie: in eigen huis en tuin tot het bijzondere buitenland. Tot je gezin hoort natuurlijk ook je trouwe hond, kat, konijn, knaagdier of vogel, én ook die verdienen de nodige verzorging tijdens de zomerdagen. Check daarom de leukste vakantietips voor baas én beest als je op vakantie gaat, zorg voor voldoende verkoeling of blijf urenlang bubbelen in je jacuzzi of zwembad: deze zomer wordt een feestje! Happy Huisdier Holidays!

Deel jouw vakantiekiekje met #huisdierholidays

Ga je wandelen in de bergen van jouw vakantieland of zie je jezelf eerder pootjebaden in jouw thuiszwembad? Deel het met ons en inspireer andere huisdierbaasjes met jouw vakantiekiekjes! Post jouw foto of video op Instagram of Facebook met #huisdierholidays en jouw foto krijgt een speciaal plekje op deze pagina. Wat ga jij doen deze zomer? De onderstaande huisdierbaasjes laten alvast zien wat zij hebben gedaan!

Happy Huisdier Holidays; De gratis Pets Place vakantiegids op pootjes!

Vakantie vieren is het fijnst met je beste vrienden. Logisch dus dat je viervoeter erbij is deze zomer, en gelukkig zijn er al kwispelend veel bestemmingen waar je mét huisdier meer dan welkom bent. Daarom doet Pets Place je een complete vakantiegids cadeau: zestien zonnige pagina’s vol reisbestemmingen, weetjes, tips en handigs voor op reis. Haal snel de zomereditie van Lief Dier op bij je favoriete Pets Place winkel: je gratis vakantiegids zit eraan vast! Kijk hier of er een Pets Place winkel bij jou in de buurt zit!

 

 

De vakantievoorbereidingen voor ver en dichtbij

Verre landen of de leukste losloopgebieden: de voorbereiding van een vakantie of uitje verdient de nodige aandacht. Haal daarom die auto accessoires voor honden in huis, laat je kat alvast wennen aan de reismand en laat je knager geen afleiding in het verkeer vormen met behulp van een vervoersbox. Veilig op pad resulteert tot een kwispelend uitje!

Vakantie en verkoelen voor viervoetervriendjes

Tijdens de warme zomerdagen is niets lekkerder dan verkoelende voetzooltjes en verse bakjes of waterfonteintjes met water. Zorg tijdens de heetste dagen van het jaar voor voldoende verkoeling voor je hond of kat, zoek de verkoeling voor je konijn of knaagdier op en bescherm je paard tegen de hitte met dé tips van Pets Place. Na een dag zomerpret met de beste verkoeling voor huisdieren, is het tijd om de pootjes te strekken onder een parasol.

Zomer in je tuin; bubbel of BBQ de zomer door!

Wanneer het terras zomerklaar is gemaakt, kan je urenlang hangen en zwemmen in de jacuzzi of zwembad en kan het buiten koken met de BBQ beginnen! Met elkaar genieten van het lekkere eten en het heerlijke terras is onmisbaar tijdens de lange, zwoele zomeravonden. Welke herinneringen maak jij in jouw tuin deze zomer?

Back to top