• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Juwel

juwel aquariumjuwel aquarium

Juwel is een toonaangevend merk op het gebied van aquariumbouw. Dit doen ze door constant verbeterde designs en technieken te ontwikkelen en toe te passen. Ben je op zoek naar een aquarium van de hoogste kwaliteitsnormen? Juwel bewijst hier al meer dan 50 jaar de beste in te zijn. Bekijk het veelzijdige assortiment van Juwel aquaria bij Pets Place hier.

Tonen als Foto-tabel Lijst

49-64van141producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

49-64van141producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Inspiratie van andere baasjes! @petsplacenl

Juwel aquaria

Juwel aquaria bij Pets Place komen voor in vijf verschillende soorten. We zetten ze voor je op een rij:

  • De bekendste aquariumvorm van Juwel is de Rio vorm. Dit tijdloze design laat jouw zelf ingerichte onderwaterwereld duidelijk en overzichtelijk zien. Een Rio aquarium past in elke ruimte.
  • Een andere Juwel aquariumsoort is de Lido vorm. Dit compacte design is ideaal voor de wat kleinere ruimte. Denk aan een kleine woonkamer, keuken of slaapkamer. het Lido aquarium neemt niet veel ruimte in, maar trekt door de elegante vorm nog steeds veel aandacht.
  • Het Vision aquarium is de derde aquariumvorm van Juwel. Dit bijzondere design biedt niet alleen een voor- en zijperspectief, maar laat ook diepte zien. Dat komt door het gebogen design van het Vision aquarium. Veel aquariumliefhebbers kunnen dit soort diepte designs voor lange tijd en vol fascinatie bewonderen. Dit aquarium komt het beste tot zijn recht in de wat grotere ruimte. In de ideale situatie kun je er zelfs rondom lopen.
  • Verder kan ook het Trigon design van Juwel een zeer interessante aquarium optie zijn. Dit design is te vergelijken met een 90 graden uitsnede van een cirkel. Oftewel een driehoek met één ronde zijde. Dankzij deze driehoek dient dit aquarium zich perfect in de hoek van een ruimte. Op deze manier kun je de scherpe hoeken namelijk tegen de muren aanzetten en wijst de mooie ronde voorkant naar de kamer. Met het Trigon aquarium transformeer je elke hoek naar een ware aandachtstrekker.
  • Tot slot biedt Juwel nog het Primo design aan. Deze moderne aquariumvorm is gemaakt om van de muren af te staan. Dit aquarium komt dan ook het beste tot zijn recht in het midden van een kamer. Het design heeft geen voor- en achterkant. Het is een rondom design in de vorm van een vierhoek. Een echte aanrader voor als je op zoek bent naar een aquarium dat van de muur af staat.

Juwel verlichting

Naast de verschillende soorten aquaria biedt Juwel ook aquariumverlichting aan. Bij Pets Place hebben we diverse opties. Ten eerste hebben we de Juwel High-Lite Nature verlichting. Deze verlichting is speciaal ontwikkeld voor een kwalitatieve, volledige verlichting van je aquarium. Bovendien bevorderen deze lichten de plantengroei in het aquarium. Verder bieden we ook de Juwel Warm-Lite verlichting aan. Dezen stralen warm en natuurlijk licht uit waardoor de planten en de vissen in het aquarium er nog mooier uit gaan zien. Tot slot bieden we ook kleurverlichting van Juwel aan. Naast de verschillende soorten verlichting die we bij Pets Place aanbieden, hebben we ook verschillende soorten tools van Juwel om deze verlichting in de praktijk te brengen. Zo hebben we houders, clips, bedieningsapparatuur en reflectiemateriaal.

Juwel filters

De verschillende Juwel filtersystemen en pompen zorgen ervoor dat jouw aquariumwater goed blijft. Dit doen ze ten eerste door het water zuurstofrijk te houden. Anders zouden de vissen en planten het namelijk niet overleven. Daarnaast ruimen ze ook de afvalstoffen op. Dit zorgt niet alleen voor een gezonder leefklimaat in het aquarium, maar ook voor een kristalheldere kleur van het water. Met de Juwel filtersystemen en pompen zorgen je dus voor interne en externe kwaliteit en schoonheid van je aquariumwater.

Juwel decoratie

Wanneer je aquarium mooi verlicht is en je waterkwaliteit in orde is, is het tijd om je creativiteit te gaan gebruiken. Met de decoratie artikelen van Juwel geef je jouw aquarium een persoonlijke tint. Zo kun je kiezen tussen verschillende soorten achterwanden, bodems, waterplanten, hout, stenen, ornamenten en beeldjes.

Extra's 

Tot slot bieden we bij Pets Place nog drie interessante extra's aan van het merk Juwel. Zo hebben we ten eerste een onderwatercamera. Dit kan zeer unieke onderwaterbeelden opleveren die je in het wild meestal niet kan maken. Daarnaast hebben we ook een voederapparaat van Juwel. Deze komt bijvoorbeeld geweldig van pas wanneer je op vakantie gaat. Zo kun je je vissen van voedsel blijven voorzien zonder dat jij daarvoor aanwezig hoeft te zijn. Ten derde is er ook nog de filterreiniger van Juwel. Dit functionele apparaat bespaart je een hoop tijd en moeite bij het aquarium onderhoud.
Naar boven

Back to top