• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Kattenluik met chip

Kattenluik met chip kopen? Alleen jouw kat kan altijd naar binnen en buiten! Koop een kattenluik met chip van SureFlap, Petsafe of Ferplast hier bij Pets Place!

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van23producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van23producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Inspiratie van andere baasjes! @petsplacenl

Kattenluik met chip

Wil je graag dat je kat vrij naar buiten kan, maar wil je geen ongewenste indringers in huis? Dan is een kattenluik met chip de ideale oplossing! Het luik gaat alleen open als jouw kat met zijn of haar unieke microchip er doorheen wilt. Je kan het kattenluik instellen voor meerdere katten, zodat al jouw pluizenbollen veilig naar binnen en buiten kunnen. Voor katten die niet gechipt zijn, zijn er penningen met een microchip voor aan een halsband. Met de penning kunnen zij ook door het kattenluik met chip heen! Bij Pets Place vind je kattenluiken die op microchip werken van de merken zoals Sureflap, Petsafe en Ferplast.

Hoe werkt een kattenluik met chip

Zoals de naam al doet vermoeden werkt een kattenluik met chip op de microchip van jouw kat. Bij het installeren van het luik laat je jouw kat door het luikje lopen om het chipnummer te registreren. De volgende keer dat je pluizenbol naar binnen of naar buiten wilt, zal het luikje automatisch open gaan. Als je thuis meerdere katten hebt, wil je natuurlijk dat ze allemaal toegang krijgen tot het luikje. Je kan meerdere microchips registreren op een kattenluik met chip, soms tot wel 32 verschillende microchips!
Het kattenluik met chip kan je deur, raam of muur monteren, met behulp van de tunnelstukken kan jij het voor elk oppervlak passend maken! Er zijn verschillende maten kattenluiken met chip beschikbaar. Heb je grote katten? Kies dan ook voor een groter luik!

Kattenluik instellen

Bij sommige kattenluiken met chip kan je specifiek instellen welke kat naar buiten mag en welke niet, dit is ideaal voor als één van jouw katten (tijdelijk) niet naar buiten mag! Je hebt zelfs kattenluiken met chip die je vanaf een app op jouw mobiele telefoon kan besturen, zo kun je op afstand zien of jouw kat binnen of buiten is en wanneer hij of zij voor het laatst door het luik is geweest.

Kan je een kattenluik met chip gebruiken voor een kat zonder microchip?

Is jouw kat (nog) niet gechipt en geregistreerd? Dan is het verstandig om dit alsnog bij jouw dierenarts te laten doen! Het chippen van jouw kat heeft meerdere voordelen, maar het belangrijkste is dat jouw kat makkelijk teruggevonden kan worden bij een vermissing. Een dierenarts, dierenasiel of dierenambulance kan de chip met een chiplezer aflezen en zo jouw adres en contactgegevens achterhalen. Als je jouw kat niet wilt laten chippen betekent dit niet dat je geen kattenluik met chip kan gebruiken. Er zijn namelijk losse penningen met microchip beschikbaar die je aan de halsband van je kat kan hangen. Als de penning in de buurt van het luikje komt zal deze ook open gaan. Het werkt dus op dezelfde manier als een microchip van jouw pluizenbol!

Kattenluik met chip bij Pets Place

De beste en leukste producten voor jouw favoriete pluizenbol vind je bij Pets Place! Bezoek de webshop of één van de Pets Place winkels en geef je kat de juiste die hij of zij verdient.

-
Back to top