• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Kattensnack

Een kattensnack in de bek van je kat? Daar maak je je pluizenbol blij mee! Het geven van kattensnacks aan je kat is handig bij het aanleren van commando’s en om de vertrouwensband tussen jou en je kat te versterken. De wereld van kattensnacks is uitgebreid, je kunt gevriesdroogde kattensnack tot vloeibare kattensnacks vinden. Bekijk hier het assortiment kattensnacks bij Pets Place, waar je merken als Felix, Vitakraft en Catisfactions tegenkomt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van18producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van18producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Inspiratie van andere baasjes! @petsplacenl

Katten genieten smakelijk van kattensnacks en kattensnoepjes. Er zijn verschillende varianten, zoals verwensnacks, lekkere pasta’s of kattenmelk. Er zijn ook gezonde snacks, bijvoorbeeld die goed zijn voor het gebit. Pets Place heeft snacks van o.a. Vitakraft, Felix en GimCat.

Verantwoord kattensnacks geven

Met een kattensnack kan je kat snoepen. Het is een extra verwenmomentje dat je je kat kunt bieden, zodat je kat een commando uitvoert of om de band tussen jou en de kat te verbeteren. Kattensnacks zijn geen onderdeel van het dieet van je kat en dienen als extraatje. Let op: snoep met mate! Per kattensnack verschilt het hoeveel kattensnacks je per dag mag geven. Kijk bijvoorbeeld op de verpakking van de kattensnack hoeveel je kunt geven. 

Daarnaast kun je de kattensnack geven door het uit je hand te geven of door het in een voerbak of schaaltje te leggen. Maar hoe leuk is het om naast de lekkernij, je kat ook bezig te zien? Met een denkspel voor katten zal je pluizenbol actief bezig zijn met het veroveren van zijn of haar beloning.

Gevriesdroogde tot vloeibare kattensnack

In de wereld van kattensnacks zijn er veel verschillende soorten. Lees hier meer over de verschillende soorten kattensnacks.

Vloeibare kattensnack

Vloeibare kattensnacks zijn veelzijdige kattensnacks; deze kattensnoepjes kunnen op meerdere manieren gegeven worden. Zo kunnen deze snacks over het hoofdvoer gegeven worden, op het pootje van je kat, of als  een ingevroren ijsje! Voorbeelden van merken die vloeibare kattensnacks aanbieden, zijn Vitakraft, Gimcat, Miss Purfect, Inaba en Animonda.

Gevriesdroogde kattensnacks

Gevriesdroogde kattensnacks zijn snacks die vaak bestaan uit 100% vlees, graanvrij zijn en die zijn gedroogd bij temperaturen onder het vriespunt. Bij het vriesdrogen behouden de kattensnacks de voedingswaarde, zijn de kattensnacks langer houdbaar en kunnen deze kattensnacks buiten de koelkast bewaard worden. Voorbeelden van merken die gevriesdroogde kattensnacks aanbieden, zijn Orijen, Iams, Amiguitos, Pett en Prime Hide.

Krokante brokjes

Krokante brokjes zijn harde, droge kattensnacks die worden gebruikt als beloning of tussendoortje. Deze krokante brokjes zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, vormen en zelfs functionele doeleinden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld tandverzorgende snacks, die zijn ontworpen om de tanden van katten schoon te houden en tandplak te verminderen door het schurende effect. Ook kun je denken aan haarbalsnacks, deze kattensnacks zijn geformuleerd om de vorming van haarballen te verminderen en de haarballen gemakkelijker door het maagdarmstelsel te passeren. Dit zijn enkele voorbeelden van functionele kattensnacks, kijk vooral rond in onze winkel!

Kattengras

Herken je het moment dat je kat stiekem een hapje van je kamerplant wilt eten? Een aantal bekende kamerplanten zijn giftig, dus geef je kat een gezond alternatief met kattengras! Kattengras helpt bij katten die last hebben van haarballen en is een veiliger alternatief voor kamerplanten. Let op: soms kan er een sprietje van het kattengras vast blijven hangen in de keel of in de neusholte.

Kattensnacks en meer voor katten bij Pets Place

Met de lekkere kattensnacks, van bijvoorbeeld Felix, Vitakraft of Catisfactions, kun je jouw kat verwennen! Kom het assortiment van kattensnacks bekijken in een winkel bij jou in de buurt. Wil je meer kattenproducten kopen? Dat kun je ook vinden in één van onze winkels of online in onze webshop.

Back to top