• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €29,-
 • 30.000 producten op voorraad
 • Gratis Click & Collect

Werkschoen

Ben je werkzaam binnen de industrie of ben je een elektricien of een vakman? Dan is er grote kans dat je een werksschoen moet dragen tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden. Dit heeft allemaal te maken met een stukje veiligheid die gewaarborgd moet zijn. Beroepen waarbij er veel met materialen en machines gewerkt wordt, worden meestal gekenmerkt door werkplaatsen die vereisen om je voeten te beschermen door het dragen van een veiligheidsschoen. Er zijn verschillende soorten werkschoenen waarmee je je voet kunt beschermen. Aan de hand van welke werkzaamheden je concreet moet uitvoeren kun je de keuze laten vallen op een geschikte. Speciaal voor jou hebben we verschillende modellen in ons assortiment waaruit je kunt kiezen. Werkschoenen worden gecategoriseerd naar S3 , S1 en S5 modellen. In ons assortiment komen al deze 3 modellen voor. Zoek je naar een geschikte werkschoen? Neem de tijd om de verschillende modellen te bezichtigen die jou het best past.

Tonen als Foto-tabel Lijst

33-36van36producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Schoen Werkschoen kopen
  Gevavi Gs12 Safety S3 Werkschoen Zwart - Werkschoenen
  Normale prijs 54,99 54,99
 2. Schoen Werkschoen kopen
  Exena Veiligheidsschoen Orione 20 S3 - Werkschoenen
  41
  42
  43
  44
  45
  46
  Winkelvoorraad
 3. Schoen Werkschoen kopen
  4work 4w12 Veiligheidsschoen S3 Zwart - Werkschoenen
  42
  Winkelvoorraad
 4. Schoen Werkschoen kopen
  Dunlop Werkschoen Flying Arrow S3 Grijs - Werkschoenen
  Winkelvoorraad
Tonen als Foto-tabel Lijst

33-36van36producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

S3 werkschoenen

Een markant gegeven over de S3 werkschoen is dat het beschouwd wordt tot de schoen met de hoogste veiligheidsnormering. Dit maakt dat het voor de meeste beroepen geschikt is. De S3 werkschoen kun je het best herkennen aan de dichte hiel en de scholabsorptie in de hak die minimaal is verwerkt. Verder is een antislip zool en antistatische eigenschappen aspecten die je terug zal zien in een S3 werkschoen. In de meeste gevallen is de veiligheidsneus van een S3 werkschoen vervaardigd van aluminium, staal of composiet. Dit zorgt ervoor dat je extra bescherming geniet tegen vallende objecten. Ook hoef je je geen zorgen te maken over het per abuis stoten van je voet aan een hard object. In ons assortiment kun je kiezen voor een hoog of laag model S3 werkschoen. Ben je dus op zoek naar een S3 werkschoen? Check ons assortiment.

S1 werkschoenen

S1 werkschoenen zijn opgebouwd uit een stalen of composiet neus die bestendig is tegen een impact van 200 joule en compressie van 15 duizend newtons. S1 werkschoenen hebben een gesloten hiel die ervoor zorgen dat je voeten niet uit je schoen zal glippen. Deze schoen heeft ook een absorptie in de hiel. De schokken die ontstaan tijdens het lopen worden hierdoor op een effectieve manier gepareerd. Alhoewel deze eigenschappen de minimale normen zijn die gekoppeld is aan S1 werkschoen, zijn er fabrikanten die tijdens het vervaardigingsproces meer dimensies aan toevoegen om ervoor te zorgen dat het loopcomfort wordt geoptimaliseerd. S1 werkschoenen worden in de meeste gevallen gebruikt wanneer er sprake is van een werklocatie waar je het risico niet loopt dat er een scherp voorwerp via de zool je schoen binnen dringt.

S5 werkschoenen

De S5 werkschoenen kan het best onder de verschillende laars soorten worden ondergebracht. De S5 werkschoenen worden gedragen wanneer er veelvuldig gewerkt moet worden op plekken waar het vochtig is. Door het antislipprofiel is het haast onmogelijk te slippen met deze werksschoen. De S5 werkschoen beschikt onder andere ook over een veiligheidsneus die eveneens vervaardigd is van staal of kunststof. Vermeld moet worden dat de type met een veiligheidsneus gemaakt van staal, wat zwaarder weegt dan die van kunststof. Aan de hand van jou werkzaamheden kun je het best eentje uitkiezen. Omdat het de bedoeling is dat deze veiligheidsschoen volledig waterdicht moet zijn, wordt het in de meeste gevallen gemaakt van kunststof, PU of rubber. Aan de andere kant zal de antiperforatie zool van deze werkschoen ervoor zorgen dat je je niet druk hoeft te maken met scherpe voorwerpen zoals spijkers en glas.

Wat voor werkschoen te kiezen? 

Wat voor werkschoen je wil hebben ligt geheel en al aan jou. Maar wat wel leidend is zijn de werkomstandigheden. Die zullen in grote mate bepalen welke werkschoen je uiteindelijk zal kiezen. Over de verschillende werkschoenen valt het een en ander te zeggen. S3 werkschoenen zijn uitermate geschikt voor bouwlieden en elektriciens. Met een S3 werkschoen ben je maximaal beveiligd en hoef je je niet druk te maken over je voet. Aan de andere kant heb je de S1 werkschoen die je ten opzichte van de S3 werkschoen minimaal beschermt. Desalniettemin kan het goed ingezet worden om je voet te beschermen. En dan heb je de S5 werkschoen. Deze schoen is zeer geschikt als je op vochtige plekken moet rond dwarrelen. Deze werkschoen kan hierbij een goede aanzet zijn om je te beschermen.

Koop vandaag nog je werkschoen

Los van de verschillende soorten modellen werkschoenen, kun je ze ook vinden in verschillende merken. In ons assortiment tref je de bekende merken zoals Grisport, Redbrick, Gevavi en Dunlop. Ben je op zoek naar een meer stijlvolle werk- of veiligheidsschoen? Ook dat zul je kunnen vinden ons assortiment. De gelegenheid om alles online af te handelen wordt zeker geboden. Heb je behoefte aan advies omtrent een geschikte werkschoen, dan kun je ook daarop rekenen. Check de verschillende modellen en bestel vandaag nog je werkschoen om je voeten te beschermen.

Back to top