• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Kweekaccessoire

Pets Place Boerenbond heeft een ruim assortiment aan kweekaccessoires. Denk aan kweekfolie en gronddoeken om jouw gewassen mee te beschermen, tegen onkruid en ongedierte. En alles om jouw moestuin mee te starten zoals turfpotjes, kweekcontainers en waterschotels.

Tonen als Foto-tabel Lijst

81-88van88producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

81-88van88producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stek & turfpotjes

Het leven van een plant begint als stekje in een turfpot. Sommige turfpotjes zijn biologisch afbreekbaar, zodat ze met pot en al in de grond kunnen worden gestopt wanneer het stekje groot genoeg is. Andere turfpotjes zijn van plastic en zijn herbruikbaar. Start gemakkelijk jouw moestuin met turftabletten. Turftabletten zijn compacte kluitjes waar je zaden of stekjes in kunt planten. Help je planten de goede kant uit met een geleidenet.

Bescherm je tuin

Een gronddoek of groeifolie beschermt je tuin tegen allerlei invloeden van buitenaf. Een gronddoek beschermt je planten tegen onkruid en ongedierte. Het zorgt dat de bodem van je moestuinbak vochtig blijft en kan ademen. Gronddoeken bevestig je gemakkelijk met een grondpen. Groeifolie dat je over planten spant met een tunnelboog zorgt zorgt ervoor dat de temperatuur in de tunnel enkele graden hoger ligt dan de buitentemperatuur, waardoor planten sneller groeien. Daarnaast beschermt het planten ook tegen ongedierte en vogels.

Back to top