• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Mijten

Mijten de natuur in de stalMijten de natuur in de stal

Een dier voelt zich goed bij een voer dat zeer nauw aanleunt bij zijn natuurlijke habitat. Daarom zijn alle Mijten diervoeders en supplementen samengesteld met enkel natuurlijke voedingselementen. Bovendien is ook het productieproces zodanig geoptimaliseerd zodat alle natuurlijke eigenschappen behouden blijven.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Inspiratie van andere baasjes! @petsplacenl

Mijten, een familiebedrijf sinds 1938, startte met het doel om enkel natuurgeoriënteerde producten samen te stellen. Deze visie is sindsdien niet meer veranderd. Vandaag de dag staat de 3 de generatie aan het roer en wordt er nog steeds veel aandacht geschonken aan producten die aanleunen bij de natuurlijke habitat van elk dier. Er wordt bovendien geen gebruik gemaakt van kunstmatige of chemische kleur-, geur- of bewaarstoffen.

Mijten in het kort

  • Voer voor ieder dier; van kip en knaagdier tot varken en schaap
  • Alleen natuurlijke ingrediënten
  • Gericht op de natuurlijke behoefte van elk dier

Krachtvoer voor ezels

Een ezel heeft andere voedingsbehoeften dan een paard. Daarom werd Ezel Exclusief ontwikkeld. Een structuurrijk, gevarieerd voer met onder andere takjes, twijgjes, houtige grassoorten, kruiden, zaden en meer. Deze complete muesli is arm aan zetmeel en suiker en bevat essentiële mineralen en vitaminen voor ezels.

Ook kwalitatief ruwvoer voor een ezel is belangrijk

Je kan ervoor kiezen om het krachtvoer aan te vullen met ruwvoer zoals hooi. Maar je kan ook kiezen voor een ruwvoer met een hogere voedingswaarde zoals Hippalgo Opti-form. Zeker in de winter, als er minder gras beschikbaar is, is het een aanrader om dit toe te voegen aan het dagelijks rantsoen. Het is bovendien ook melassevrij en bevat probiotica.

Back to top