• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €29,-
 • 30.000 producten op voorraad
 • Gratis Click & Collect

Nylabone

Heb jij ook een hond die continu bezig is met kauwen? Dan ben je vast erg zorgvuldig in het uitzoeken van de juiste kauwbotten en speeltjes. De meeste speeltjes zullen immers niet lang opgewassen zijn tegen de kaken van je viervoeter. Dan biedt Nylabone dé oplossing voor jouw kauwende hond!

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van43producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Root Catalog petsplace kopen
  Nylabone Puppy Bone Flexible Bruin - Hondenspeelgoed
  Waardering:
  60%
  Normale prijs 6,85 - 8,95 6,85 - 8,95
  Medium
  Small
 2. Root Catalog petsplace kopen
  Nylabone Puppy Teething Key Flexible Geel&Blauw&Rood - Hondenspeelgoed
  Waardering:
  100%
  Normale prijs 12,95 - 18,95 12,95 - 18,95
  Medium
  Small
 3. Root Catalog petsplace kopen
  Nylabone Durachew Bone Souper Xl - Hondenspeelgoed
  Waardering:
  20%
  Normale prijs 18,95 18,95
  Beige
  Wit
 4. Root Catalog petsplace kopen
  Nylabone Durachew Bone Wolf M - Hondenspeelgoed
  Normale prijs 9,95 9,95
  Beige
  Wit
 5. Root Catalog petsplace kopen
  Nylabone Durachew Bone Giant L - Hondenspeelgoed
  Waardering:
  60%
  Normale prijs 15,95 15,95
  Beige
  Wit
 6. Root Catalog petsplace kopen
  Nylabone Durable Bone Bacon Bacon - Hondenspeelgoed
  Waardering:
  77%
  Normale prijs 6,95 - 15,95 6,95 - 15,95
  Large
  Medium
  Small
 7. Root Catalog petsplace kopen
  Nylabone Extreme Chew Textured Bone Beef & Cheese Kaas&Rund - Hondenspeelgoed
  Normale prijs 8,95 - 23,95 8,95 - 23,95
  M
  S
  Xl
 8. Root Catalog petsplace kopen
  Nylabone Durachew Cheese Bone Geel - Hondenspeelgoed
  Waardering:
  20%
  Normale prijs 7,25 - 22,95 7,25 - 22,95
  Large
  Medium
  Xsmall
 9. Root Catalog petsplace kopen
  Nylabone Durachew Bone Regular S - Hondenspeelgoed
  Normale prijs 6,95 6,95
  Beige
  Wit
 10. Root Catalog petsplace kopen
  Nylabone Extreme Chew X Bone Rund - Hondenspeelgoed
  Waardering:
  83%
  Normale prijs 12,95 - 21,95 12,95 - 21,95
  Large
  Small
 11. Root Catalog petsplace kopen
  Nylabone Extreme Chew Wishbone Bizon Bizon - Hondenspeelgoed
  Waardering:
  20%
  Normale prijs 10,95 - 16,95 10,95 - 16,95
  L
  S
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van43producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Inspiratie van andere baasjes! @petsplacenl

Waarom kauwspeeltjes of kauwbotten kopen?

Het is super belangrijk dat je hond voldoende kauwbotten of kauwspeeltjes beschikbaar heeft. Vanaf pups af aan is het al belangrijk om je hond aan te leren dat hij op bepaalde speeltjes wel en bepaalde speeltjes niet mag kauwen.

Pups hebben een sterke kauwbehoefte door de wisseling van de tanden. In de vroege stadia wordt het dus vooral gebruik als trainingsmiddel om te voorkomen dat hij aan het meubilair zal beginnen.

Wanneer de hond volwassen is, is het aanbieden van voldoende kauwbotten nog belangrijker. Veel honden krijgen last van gebitsproblemen zoals tandplak. Dit zal op den duur leiden tot tandsteen.

Tandsteen kan alleen worden verwijderd bij de dierenarts, je hond moet hiervoor wel onder narcose. Je wilt dit natuurlijk het liefst voorkomen en daarom is het belangrijk om regelmatig kauwbotten en kauwspeeltjes aan te bieden. Deze botjes en speeltjes slijten langs de tanden waardoor tandplak wordt verwijderd. Hierdoor blijft het gebit van je hond in topconditie!

 

Bezigheidstherapie

Het aanbieden van kauwspeeltjes of kauwbotten werkt heel goed als bezigheidstherapie. Wist je ook dat het kan helpen om destructief kauwgedrag te voorkomen?

Over Nylabone

Nylabone is een merk dat al een flinke tijd actief is in de dierenmarkt. Ze verkopen kauwspeelgoed sinds 1955 en richten zich vooral op het duurzame aspect van het speelgoed. Nylabone staat bekend als één van de merken die ‘sterker’ kauwspeelgoed verkopen. Ze bieden kauwspeelgoed aan in verschillende smaken en vormen. Voor iedere hond is er een geschikte Nylabone ongeacht ras, leeftijd of gewicht.

Verschillende soorten voor pups en volwassen honden

De Nylabone puppy producten zijn gemaakt van een zachtere nylon soort (polyurethaan) en hierdoor alleen geschikt voor het babygebit (tot tanden wisselen). Na het tanden wisselen geef je je hond een hardere nylon soort (Zytel). Nylabones zijn veilig en onschadelijk voor je hond, omdat er slechts schraapsels vanaf komen. Deze worden niet opgenomen door het lichaam en worden op natuurlijke wijze via de ontlasting weggevoerd. Het kauwspeelgoed van Nylabone is ook geschikt voor honden met allergieën.

Na de maaltijd

Wij raden aan om de Nylabone na de maaltijd aan te bieden. Dan zal de kauwbehoefte bij je hond het grootst zijn.

Meest gestelde vragen over Nylabone

Plastic klinkt wat negatief, maar er zijn veel soorten kunststof. Nylabone is gemaakt van hoogwaardig nylon en polyurethaan, beiden chemisch resistente kunststoffen en daardoor lichaamsvriendelijk.

Nee, kleine stukjes (niet groter dan een rijstekorrel) of schraapsels van de kluif kan geen kwaad. Dat passeert het maag-darmstelsel als een voedingsvezel.

Ja, u heeft een verkeerde product keuze gemaakt. Het is te zacht of te klein voor uw hond. U hebt recht op een ander product dat wel past bij het kauwgedrag van uw hond, e.v.t. met bijbetaling. Overleg met de verkoper.

Nee. De kunststof wordt niet verteerd, alleen uitgescheiden. Dat is een groot voordeel, juist daardoor mogen ook honden met een voedselallergie op een Nylabone kauwen. 

Nylabone blijft hard en schoon, het vormt een ruw oppervlak, er ontstaan “borsteltjes” die het gebit reinigen en het tandvlees masseren. Huid producten worden zacht en snotterig, natuurlijke botten schuren, daardoor beschadigd het tandglazuur en geeft onnodige slijtage.

De meeste honden zijn er dol op, de structuur van het materiaal nodigt uit tot
kauwen en ermee spelen. Veel honden kauwen bijvoorbeeld ook graag op
(rottend) hout, op zich niet ongevaarlijk. Onze producten zijn veilig en schoon.

Ja, alle Nylabone producten zijn voorzien van een (bescheiden) smaak. Voor ons als mens niet- of nauwelijks waarneembaar, voor een hond wel, maar niet zoveel dat ze ervan gaan kwijlen.

Het lijkt een duur product, maar het is heel economisch omdat het duurzaam is. Een Nylabone product gaat veel langer mee.

Waarschijnlijk verliest ‘ie z’n kauwdrift en belangstelling niet, maar mocht dat wel zo zijn, dan kunt u het product bijv. 24 uur in de zak/container met hondenbrokken stoppen dat u geeft. Dit zorgt voor een extra smaakbeleving en geur overdracht. Geef een Nylabone na het eten, dan heeft de hond de meest kauwbehoefte en laat de kluif niet 24u per dag bij de hond liggen.

Als stelregel: zo hard dat ‘ie ‘m niet kapot kan krijgen (wel slijtage) en zo groot dat ‘ie ‘m kan dragen. Nooit te klein! Pups mogen niet op hard materiaal kauwen, dit kan schade veroorzaken aan het melkgebit. Hiervoor zijn speciale puppy producten. Na het wisselen van het gebit dient er een andere (hardere) Nylabone te worden gegeven. 

Back to top