• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Pets Place is dé dierenwinkel van Nederland en altijd in de buurt te vinden. Wij hebben talloze dierenwinkels in het land én een webshop. Pets Place heeft ook 67 winkels in het zuiden van Nederland waar een Boerenbond en Pets Place samen onder één dak zitten. Je vindt online een overzicht van al onze winkels en de bijbehorende contactgegevens en openingstijden. In combinatie met onze online assortimenten en service zijn we altijd dichtbij voor al je producten en het beste advies!

De webshop van Pets Place

Op petsplace.nl vind je onze webshop en kun je terecht voor advies en informatie over de producten die je bij ons kunt vinden. We proberen je hier zo goed mogelijk te informeren, net als in de fysieke winkels. Heb je zelf een vraag over je huisdier? Dan kun je onze hulp vragen via de Consumentenservice.

Je kunt alle producten direct online bestellen, om deze vervolgens bij je thuis te laten bezorgen. Verzending is vanaf € 29.- gratis. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling te laten bezorgen in één van onze winkels;

Kijk op onze Servicepagina voor meer informatie over het online bestellen.

Gratis Lief Dier magazine

Daarnaast trakteert Pets Place haar klanten vier keer per jaar op een gratis magazine: Lief Dier. In dit trendy dierenblad lees je allerlei leuke, informatieve verhalen, rubrieken, interviews en reportages. Lief Dier ligt voor je klaar bij alle Pets Place winkels én wordt meegestuurd bij elke online bestelling.

Vragen aan ons?

Voor vragen, tips, opmerkingen en suggesties staat ons team voor je klaar!

Wil je meer informatie, of wil je in contact komen met onze Consumentenservice? Bezoek hier onze servicepagina.

Aanvullend geldt voor Pets Place dat artikelen alleen geruild kunnen worden bij de winkel waar de aankopen zijn gedaan.

Back to top